ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Eurovision 2022: Στο 4.00 η πρόκριση της χώρας με τις περισσότερες κατακτήσεις στον διαγωνισμό

Eurovision 2022: Στο 4.00 η πρόκριση της χώρας με τις περισσότερες κατακτήσεις στον διαγωνισμό
Book Small Mobile

Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2022 την περασμένη Τρίτη, καθώς είδαμε αουτσάιντερ όπως η Ισλανδία, η Ελβετία και η Λιθουανία να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό. Ο δεύτερος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ (12 Μαΐου), με την αγωνία να έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Για όσους δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τον διαγωνισμό της Eurovision, να σημειώσουμε πως μόνο 10 χώρες προκρίνονται από κάθε ημιτελικό και μαζί με τους Big Five (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) και τη διοργανώτρια χώρα (Ιταλία) που έχουν προκριθεί απευθείας θα αποτελέσουν τις 26 χώρες του μεγάλου τελικού που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 14 Μάϊου στο Τορίνο της Ιταλίας.

Οι χώρες που λαμβάνουν μέρος στον 2ο ημιτελικό με την σειρά εμφάνισής τους:

Finland: The Rasmus – Jezebel

Israel: Michael Ben David – I.M

Serbia: Konstrakta – In Corpore Sano

Azerbaijan: Nadir Rustamli – Fade To Black

Georgia: Circus Mircus – Lock Me In

Malta: Emma Muscat – I Am What I Am

San Marino: Achille Lauro – Stripper

Australia: Sheldon Riley – Not The Same

Cyprus: Andromache – Ela

Ireland: Brooke – That’s Rich

North Macedonia: Andrea – Circles

Estonia: Stefan – Hope

Romania: WRS – Llámame

Poland: Ochman – River

Montenegro: Vladana – Breathe

Belgium: Jérémie Makiese – Miss You

Sweden: Cornelia Jakobs – Hold Me Closer

Czech Republic: We Are Domi – Lights Off

Οι αποδόσεις του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2022

Μεγάλο φαβορί στον δεύτερο ημιτελικό είναι οι Σουηδοί, με τη Novibet να προσφέρει την νίκη τους μόλις στο 1,30.

Δεύτερη η Πολωνία στο 6,00, ακολουθούν η Αυστραλία και Φινλανδία σε απόδοση 16,00, η Εσθονία στο 17,00 και η Σερβία στο 21,00 ενώ την οχτάδα κλείνουν Βέλγιο και Κύπρος στο 26,00.

Η Κύπρος παίρνει μέρος με την Ανδρομάχη και το τραγούδι «Ela» και το (πιθανό κατά εμάς) ενδεχόμενο να περάσει στον μεγάλο τελικό βρίσκεται στο 1,60 της Novibet.

Η πρόταση για τον 2ο ημιτελικό της Eurovision

Τα τελευταία χρόνια η Ιρλανδία συνηθίζει να συμμετέχει με μπαλάντες στη Eurovision, κάτι που δεν έχει αποδώσει, καθώς έχει προκριθεί μόλις μία φορά (2018 όπου κατέλαβε την 16η θέση με το τραγούδι “Together”) στον μεγάλο τελικό από το 2013. Φέτος θα ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο, με ένα αισιόδοξο και ιδιαίτερα χαρούμενο κομμάτι από την Brooke που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό.

Η Ιρλανδία που είναι η χώρα που κατέχει τον μεγαλύτερο αριθμό κερδισμένων διαγωνισμών Eurovision, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση 7 φορές, έχει μια καλή θέση στην κλήρωση του Β’ ημιτελικού, καθώς θα εμφανιστεί στην 10η θέση από τις 18 και το “That’s Rich” αναμένεται να αφήσει καλές εντυπώσεις στους θεατές, καθώς η σκηνοθεσία και ο φωτισμός είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Σε κάποιες διαδικτυακές δημοσκοπήσεις των fans του διαγωνισμού, οι Ιρλανδοί έχουν ξεπεράσει τη θέση που τους τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρίες στην αγορά και θεωρούμε πως υπάρχει πιθανότητα η Ιρλανδία να πάρει την ένατη ή τη δέκατη θέση για να προκριθεί και να περάσει στον τελικό του Σαββάτου.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

Πρόταση Β’ Ημιτελικού Eurovision 2022:

Πρόκριση Ιρλανδία στον τελικό σε απόδοση 4.00 στη Novibet.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ