ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το Value bet από τα Γερμανικά μπαράζ και τα Αυστριακά σενάρια

Το Value bet από τα Γερμανικά μπαράζ και τα Αυστριακά σενάρια

Φτάνουμε στο τέλος της σεζόν με αρκετούς τελικούς Κυπέλλων, είτε εγχώριων είτε ευρωπαϊκών, όπως ο προχθεσινός της Άιντραχτ. Πέραν αυτών έχουμε φυσικά και τα μπαράζ που κρίνουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Ξεκίνημα με τα μπαράζ στη Γερμανία, καθώς η Αυστρία έχει ακόμα μια ολόκληρη αγωνιστική.

Καϊζερσλάουτερν – Ντιναμό Δρέσδης

Τρομερά πράγματα έγιναν στο Λάουτερν το τελευταίο διάστημα, με τον προπονητή να απομακρύνεται από τον πάγκο της ομάδας λίγο πριν τα μπαράζ. Αυτός που την έφτιαξε, την έστρωσε και την οδήγησε σε αυτήν την επιτυχία, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Όλο αυτό θα επηρεάσει σαφώς την ομάδα της Λάουτερν, που έτσι και αλλιώς το τελευταίο διάστημα δεν απέδωσε τίποτα.

Από την άλλη έχουμε μια Δρέσδη, που εδώ και 3 εβδομάδες προετοιμάζεται για αυτό το μεγάλο παιχνίδι, κάτι που φάνηκε και την Κυριακή, όπου αντιμετώπισε την Άουε χωρίς να ανεβάσει ταχύτητα.

Θεωρώ πως υπάρχει μεγάλο value στο διπλό της Δρέσδης, αφού το 3,50 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, από όπου και να το πιάσουμε

Σενάρια επί σεναρίων στην Αυστρία

Μιας και αύριο θα ασχοληθώ μόνο με την Φράιμπουργκ και το Κύπελλο Γερμανίας, θα αφιερώσω σήμερα μια μικρή στήλη για το τέλος της Αυστρίας, αφού διανύουμε την τελευταία αγωνιστική.

Τεράστιο ενδιαφέρον στο γκρουπ υποβιβασμού, όπου μια ολόκληρη τετράδα παλεύει για την παραμονή. Ο λόγος για τις Ριντ, Χάρτμπεργκ, Αντμίρα και Άλταχ. Υπάρχουν πάνω από 100 σενάρια για να έχουμε διαφορετική ομάδα που θα υποβιβαστεί. Τα πράγματα για μένα είναι αρκετά απλά, αν η Άλταχ δεν κερδίσει, δεν χρειάζεται να δούμε τα άλλα παιχνίδι και το τι γίνεται. Τώρα, αν κερδίσει η Άλταχ, υπάρχουν σενάρια τρομερά. Στους 21 βαθμούς Χάρτμπεργκ, Αντμίρα και Ριντ, ενώ στους 19 η Άλταχ. Κρίνεται μια ολόκληρη κατηγορία. Στα θετικά για την Άλταχ, ότι η Βάττενς θα προστατέψει παίκτες ενόψει του μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη.

Βολική ισοπαλία μεταξύ Ριντ και Χάρτμπεργκ, η ισοπαλία βολεύει και την Αντμίρα με τη Λίντσερ, η πρώτη πληρώνει 2,10, η δεύτερη 4,00. Προσωπικά θα πήγαινα με τη δεύτερη, όπου υπάρχει αξία. Στοιχηματικά θα μείνω αμέτοχος, θα έχει όμως ενδιαφέρον στο λάιβ.

Στην πρώτη κατηγορία τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Η Σάλτσμπουργκ είναι πρώτη, η Στουρμ δεύτερη, ενώ η Κλάγκενφουρτ 6η (μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου τη βαθμολογία). Παίζει αδιάφορη με αδιάφορη (Κλάγκενφουρτ με Σάλτσμπουργκ), ενώ η αδιάφορη Στουρμ ταξιδεύει στη Βιέννη.

Τραγική η εικόνα της Στουρμ με την ΒΑΚ, με τον προπονητή να είναι εκνευρισμένος με πολλούς παίκτες για την άθλια εμφάνιση σε γεμάτο γήπεδο. Να περιμένουμε αντίδραση από την Στουρμ; Άγνωστο. Η Αούστρια πάντως έχει το κίνητρο να διατηρηθεί στην 3η θέση, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο ΒΑΚ – Ραπίντ θα γίνει «σφαγή», αφού πέραν του ότι η τέταρτη θέση στέλνει την ομάδα στο Κόνφερενς Λιγκ, η 5η θέση οδηγεί σε παιχνίδι μπαράζ με τον πρώτο του γκρουπ υποβιβασμού. Γενικότερα και εδώ ίσως έχει νόημα μόνο το λάιβ.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Μονό (bet365.gr):

20/05 – 21:30 – Καϊζερσλάουτερν – Ντιναμό Δρέσδης : 2ft (3,50) επί 25 μονάδες *ΠΠ*

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ