ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στοίχημα: «Κυνήγι» υψηλών αποδόσεων σε Κόνφερενς Λιγκ και Κόπα Λιμπερταδόρες

Στοίχημα: «Κυνήγι» υψηλών αποδόσεων σε Κόνφερενς Λιγκ και Κόπα Λιμπερταδόρες

Οι διαφορές των ομάδων σε διοργανώσεις όπως ο πρώτος προκριματικός γύρος του Κόνφερενς Λιγκ είναι μικρότερες και πολλές φορές βλέπουμε σετ που δεν ανταποκρίνονται και τόσο στην πραγματικότητα. Το Τορσάβν-Νιου Τάουν του σημερινού προγράμματος είναι ένα απ’ αυτά.

Γηπεδούχος μια ομάδα από τα Νησιά Φερόε, φιλοξενούμενη από την Ουαλία. Αμφότερες χώρες που βρίσκονται στις 15 τελευταίες θέσεις του UEFA Ranking. Λίγο ψηλότερα τα Νησιά Φερόε, κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός πως το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη έχει φέρει τον άσο σε τιμές φαβορί.

Η διαφωνία μου έχει να κάνει με το πόσο ισχυρό φαβοριτισμό μπορεί να σηκώσει μια ομάδα από τα Νησιά Φερόε.

Ειδικά δε όταν δε μιλάμε για την πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος, αλλά την 3η, με διψήφια διαφορά πόντων από τους δύο πάνω της. Σε μια έδρα που έχει 50% νίκες σε επίπεδο φετινού πρωταθλήματος, κερδίζοντας μόνο ένα από τα τέσσερα πρόσφατα εκεί.

Σαφώς μπορεί να αντιπαραβάλει κάποιος το γεγονός πως πέρσι κέρδισε Μπούντουτσνοστ και Μακάμπι εντός έδρας, στα προκριματικά, αλλά και πάλι δεν πείθομαι πως ο συγκεκριμένος άσος είναι του επιπέδου του 1.50.

Οι Ουαλοί κάνουν καλά πράγματα με την Εθνική τους τα τελευταία χρόνια και η λογική λέει πως κάπου θα έρθει και μια βελτίωση σε συλλογικό επίπεδο. Το διπλό φτάνει στο 6.15 στο Pamestoixima.gr..

Παναβέζις-Μιλσάμι

Με παρόμοιο σκεπτικό συζητάω σοβαρά και την περίπτωση του διπλού της Μιλσάμι στο εκτός με την Παναβέζις. Από τη Λιθουανία η γηπεδούχος, 34η στο ranking της Uefa, μια θέση πάνω στο 33 η Μολδαβία λόγω και της εξαιρετικής πορείας της Σέριφ πέρσι. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γηπεδούχο με πρωτάθλημα σε εξέλιξη και φιλοξενούμενη να κάνει πρεμιέρα στη σεζόν. Για αυτό και ο άσος στο 1.70 με το διπλό να ξεπερνά τις 4 μονάδες στην Interwetten.

Τέτοια διαφορά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να την αποδεχτώ μεταξύ των δύο μονάδων. Ούτε μου αρκεί η αγωνιστική ετοιμότητα των Λιθουανών για να πάει τον άσο τόσο χαμηλά. Γιατί αν δεις και συνολικά τη φόρμα, δύο νίκες έχει η Πανεβέζις από τις 21/5 και μετά, σε σύνολο πέντε αγώνων.

Πέρσι τέτοια εποχή η Μιλσάμι έκανε διπλό στο Σαράγεβο και η Παναβέζις έχανε εντός έδρας από τη Βοϊβοντίνα, για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, κράτησα τα παιχνίδια Φλόρα Ταλίν-Σεϊναγιόνεν και Ντιναμό Τυφλίδας-Πάιντε ως πιθανά over. Βασικό επιχείρημα πως έχουμε ομάδες που βρίσκονται εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων και έχουν καλό ρυθμό και ματς στα πόδια τους.

Προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες

Κλείνω με Λιμπερταδόρες. Χθες ανέφερα το over στο Φλαμένγκο-Τολίμα, δεν το έβαλα στο παιχνίδι μου αλλά είδαμε συνολικά οκτώ γκολ! Σήμερα η στάση αφορά το Εστουδιάντες-Φορταλέζα. Τη Φορταλέζα την έχουμε συζητήσει ξανά στη στήλη. Περίεργο τρένο, ομάδα που όποιος τη δει συμφωνεί πως «κάτι» έχει. Παίζει καλά, δείχνει πράγματα, αλλά είναι ανήμπορη να πάρει αποτέλεσμα. Με την Κοριτίμπα, στο πρόσφατο, εκεί που πίεζε για τη νίκη το έφαγε από το πουθενά και έχασε! Σίγουρα έχει γεμίσει και με άγχος στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω περισσότερο στο να πάρει αποτέλεσμα στο Λιμπερταδόρες. Στην Αργεντινή πάει να κάνει το παιχνίδι της, χωρίς να ζορίζεται με το «πρέπει» του αποτελέσματος. Περισσότερο το άγχος είναι στη γηπεδούχο, που έπειτα από το 1-1 στη Βραζιλία είναι το φαβορί.

Μια Εστουδιάντες που μοιάζει λίγο «βαριά» με την απόφαση του προπονητή να μην ανοίγει το rotation. Διόλου τυχαίες οι τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Aξία βρίσκω και στο Over 1,5 γκολ για τη Φορταλέζα. Από τα μέσα Μαίου και μετά σκοράρει πάντα εκτός έδρας, ενώ έβαλε τουλάχιστον δύο γκολ σε πέντε από τα έξι πρόσφατα μακριά από το κοινό της. Σαφώς Value και το ασιατικό over 1 της Fonbet σε τιμές σχεδόν τριπλασιασμού.

Επειδή θα ποντάρω στο Over 1,5 της Φορταλέζα θα πάω με το 4.75 στο διπλό της Bet365, έναντι του 4.60 της πρώιμης πληρωμής. Αν προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά, θα έχω πληρωθεί το over.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Mονά

07/07 –19:00 Παναβέζις-Μιλσάμι  2 (4.10) στην Interwetten

07/07 –21:00 Τορσάβν-Νιου Τάουν  2 (6.15) στο Pamestoixima.gr

08/07 –03:30 Εστουδιάντες-Φορταλέζα 2 (4.75) στην Bet365

08/07 –03:30 Εστουδιάντες-Φορταλέζα Οver 1,5 Φορταλέζα (4.50) στη Fonbet.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ