ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δευτέρα με στοίχημα στο 2.80

Δευτέρα με στοίχημα στο 2.80

Η χθεσινή μέρα ήταν εξαιρετική, με 3 στις 4 επιλογές που μπήκαν στο πινακάκι να επιβεβαιώνονται και όλες μάλιστα να πληρώνουν από 3.50 και πάνω. Και δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά όλη η στήλη κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, με αρκετά σημεία να επιβεβαιώνονται επίσης, παρότι δεν μπήκαν στον τελικό πινακάκι.

Η τακτική της κόντρας των ευρωπαίων απέδωσε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να την αλλάξω σήμερα Δευτέρα. Ένα ματς μπαίνει σε αυτή την κατηγορία, από το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, που το Σάββατο μας έδωσε το καλοπληρωμένο διπλό της Αρντα.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Τσερνομόρετς απόψε, με τη γηπεδούχο να βρίσκεται στο μέσω ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Έρχεται από το 0-0στο εκτός έδρας με τη Μακεντονίγια και ακολουθεί το εντός έδρας την προσεχή Πέμπτη. Γκρίνιαξε πάρα πολύ για τις αντίξοες συνθήκες και τους 40 βαθμούς που συνάντησε στα Σκόπια, ο προπονητής της μάλιστα δήλωσε «ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κέρδιζε με αυτές τις συνθήκες».

Αυτό που ενδιαφέρει εμάς στοιχηματικά είναι η απώλεια ενέργειας, σε συνδυασμό με την κρισιμότητα που αποκτά η ρεβάνς αφού η πρόκριση είναι ανοιχτή. Και με μόλις τρεις ημέρες κενό, από Δευτέρα σε Πέμπτη, δεν αποκλείεται να γίνει κάποιο rotationαπό τον Ιλιτς απόψε.

Πέραν αυτού, άλλα δύο στοιχεία μεγαλώνουν τη συζήτηση για κόντρα του άσου. Πρώτον η εικόνα της ΤΣΣΚΑ έως τώρα. Στην πρεμιέρα με την Αρντα κέρδισε μεν 3-0, αλλά το σκορ άνοιξε μετά το ημίωρο, όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Μάλιστα μόνο ένα από τα τρία τέρματα ήρθε σε open play και τα άλλα δύο από στημένες μπάλες.

Μετριότατη στο ντέρμπι της Σόφιας με τη Λοκομοτίβ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, γλίτωσε την ήττα με γκολ στο 90’, πάλι από στημένη μπάλα. Ακόμη πιο υποτονική η παρουσία της στην Ευρώπη, έμεινε στο 0-0 απέναντι σε έναν θεωρητικά κατώτερο αντίπαλο, παίζοντας με ποδοσφαιριστή παραπάνω για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Σε 45 λεπτά 11 εναντίον 10 κατάφερε μόνο μια τελική στο τέρμα!

Δεύτερον, το καλό ξεκίνημα της Τσερνομόρετς. Δύο στα δύο, αμφότερες οι νίκες με καθαρά δίχτυα. Πρώτα στη Σόφια επί της Λοκομοτίβ και μετά εντός εναντίον της Σλάβιας Σόφια. Τώρα θα αντιμετωπίσει την 3η ομάδα της πόλης με τις τιμές στο διπλό να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες.

To παιχνίδι μου
Mονά
25/07 - 20:30 ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Τσερνομόρετς 2dnb (2.80)

Ποδοσφαιρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου, καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ αλλά και όλες οι εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ