ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μουντιάλ 2022, 1ος & 2ος όμιλος: Προγνωστικά και μακροχρόνια στοιχήματα

Μουντιάλ 2022, 1ος & 2ος όμιλος: Προγνωστικά και μακροχρόνια στοιχήματα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ 2022 που σας ενδιαφέρουν με μακροχρόνια στοιχήματα για τους ομίλους και τον νικητή της διοργάνωσης, ειδικά στοιχήματα παικτών αλλά και καθημερινές προτάσεις και αναλύσεις για τους αγώνες.

1ος Όμιλος: Ολλανδία, Ισημερινός, Σενεγάλη, Κατάρ

Ολλανδία

Στόχοι/Εκτίμηση: Πρώτος στόχος η πρωτιά στον όμιλο και η πρόκριση στην επόμενη φάση. Έπειτα όλοι θα ονειρεύονται έναν τελικό ή ακόμα και κατάκτηση του τροπαίου. Έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει στους «16» ως πρώτη στον όμιλο και αν το καταφέρει αυτό τότε παίζει με τον 2ο του 2ου ομίλου. Αν αυτή η ομάδα δεν είναι η Αγγλία τότε έχει πολλές πιθανότητες να φτάσει μέχρι τους «8» κάτι που βρίσκουμε στο 1,85.

Ισημερινός

Στόχοι/Εκτίμηση: Εκείνο που θέλουν όλοι στην ομάδα είναι να περάσουν στην επόμενη φάση. Έχουν το ρόστερ, την ποιότητα και ικανό προπονητή. Αυτό που μένει είναι όλα αυτά να τα έχουν και την ώρα του αγώνα. Εμείς βλέπουμε την ομάδα του Ισημερινού να μπορεί να περάσει τουλάχιστον από τον όμιλο. Το ίδιο προβλέπουν και οι στοιχηματικές καθώς είναι στο 1,80 ως 2ο φαβορί για πρόκριση.

Σενεγάλη

Στόχοι/Εκτίμηση: Όλοι θεωρούν ότι είναι η χρονιά τους και αυτό έχει βγει και προς τα έξω. Ερχονται άλλωστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Πρώτος στόχος λοιπόν η πρόκριση από τον όμιλο και… βλέπουμε. Πολύ πιθανό να δώσει μεγάλη μάχη με τον Ισημερινό. Αν δεν αγωνιστεί ο Μανέ τότε θα βασιστεί στην καλή αμυντική λειτουργία πρώτα. Το να σκοράρει under3.5 γκολ (λιγότερα από 4) πληρώνει 2,00.

Κατάρ

Στόχοι/Εκτίμηση: Αξιοπρεπείς εμφανίσεις και ότι ήθελε προκύψει. Ως γηπεδούχοι – διοργανωτές θα ήθελαν να έχουν μια πορεία που να μην είναι σύντομη. Εμείς δεν βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Betmarket Προγνωστικά Μουντιάλ 2022,1ος όμιλος

Να πάρει τουλάχιστον 7 πόντους στον όμιλο είναι κάτι που περιμένουμε από τους Ολλανδούς. Έχουν την ποιότητα, έχουν το ρόστερ και έχουν επίθεση φωτιά. Στο 1,87 να πάρει over6.5 πόντους στον όμιλο.

Στην 1η αγωνιστική ο Ισημερινός παίζει με το Κατάρ και είναι το φαβορί. Αν πάρει τη νίκη μαζί με νίκη της Ολλανδίας, τότε γίνονται και οι δύο φαβορί για πρόκριση. Στο 3,10 η απόδοση να περάσουν και οι δύο από τον όμιλο.

Ομάδα με πάθος η Σενεγάλη, όπου μας λένε πως θα παλέψουν σαν λιοντάρια. Αυτό δείχνει φάουλ και το μυαλό πάει στον Κουλιμπαλί. Στο 4,50 να είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κάρτες για την ομάδα του.

Να δούμε το Κατάρ να είναι η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στον όμιλο δεν είναι κάτι περίεργο. Στο 1,75 το να συμβεί αυτό. Στο 6,30 το να πάρει 0 βαθμούς στο Μουντιάλ.

Betmarket Επιλογές Μουντιάλ 2022, 1ος όμιλος:

-Ολλανδία, over6.5 βαθμούς @1.87
-Ολλανδία – Ισημερινός, πρόκριση @3.10
-Κουλιμπαλί, περισσότερες κάρτες για Σενεγάλη @4.50
-Κατάρ, 0 βαθμούς @6.10

2ος Όμιλος: Αγγλία, ΗΠΑ, Ουαλία, Ιράν

Αγγλία

Στόχοι/εκτίμηση: Δεν υπάρχει άλλος στόχος, εκτός από την κατάκτηση. Αρχικά θέλουν η υπόθεση 2ος όμιλος να τελειώσει εύκολα και στην συνέχεια θέλουν το κύπελλο. Είναι δίκαια ένα από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, γιατί παίζει όμορφο, σύγχρονο ποδόσφαιρο, διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και διψάει για τον τίτλο. Αν περάσει από τον όμιλο σαν πρώτη, γεγονός που είναι σε απόδοση 1.40, πιθανότατα θα πέσει πάνω σε μία εκ των Σενεγάλη, Κατάρ και Εκουαδόρ. Αυτό σημαίνει πως το έργο της και εκεί θα είναι βατό. Τα 52 χρόνια χωρίς κατάκτηση είναι πάρα πολλά και το γεγονός πως έχασε μία στον τελικό αύξησε ακόμη περισσότερο την επιθυμία. Το να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 2.50, θα κριθεί σε μεγάλο από την ποιότητα και την χημεία της. Στην μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει πως τα διαθέτει και τα δύο, όμως όλα θα φανούν στο γήπεδο.

ΗΠΑ

Στόχοι/εκτίμηση: Οι ΗΠΑ έχουν ποιότητα, χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και πολύ καλά φυσικά προσόντα. Αυτό που τους λείπει είναι η εμπειρία και σε ένα τέτοιο τουρνουά η απειρία μπορεί να κοστίσει. Στον όμιλο μπορεί να είναι το δεύτερο φαβορί, με την επιλογή της πρόκρισης να είναι σε απόδοση 2.00, όμως θα δώσει μεγάλη μάχη για να τα καταφέρει. Σε περίπτωση που βγει δεύτερη, πιθανότερος αντίπαλος θα είναι η Ολλανδία και εκεί θα δούμε ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό ρυθμό. Αν περάσει θα πάει για ότι καλύτερο, γεγονός που είναι θετικό γιατί θα παίζει χωρίς άγχος.

Ουαλία

Στόχοι/εκτίμηση: Στις τελευταίες διοργανώσεις που αγωνίστηκε είχε πολύ καλή παρουσία και αυτό οφείλεται κυρίως στο δέσιμο που έχει σαν ομάδα. Στον όμιλο θα αντιμετωπίσει την Αγγλία, σε ένα παιχνίδι που περιμένει όλη η χώρα. Η μεγάλη μάχη για την πρόκριση θα δοθεί με τις ΗΠΑ και η επιλογή να προκριθεί η Ουαλία από τον όμιλο είναι σε απόδοση 2.25. Πιθανότατα θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ του Μπέιλ, αλλά και κάποιων ακόμα, οπότε σίγουρα στόχος δεν είναι απλά η πρόκριση από τους ομίλους.

Ιράν

Στόχοι/εκτίμηση: Στο Μουντιάλ του 2018 πήρε την τρίτη θέση σε έναν δύσκολο όμιλο (Ισπανία, Πορτογαλία) και έχασε την πρόκριση για έναν βαθμό. Το αξιοσημείωτο είναι πως είχε την καλύτερη άμυνα στον όμιλο. Η ομάδα είναι πλέον έμπειρη στην διοργάνωση, με δύο συνεχόμενες συμμετοχές και ο συνδυασμός άμυνα και εμπειρία μπορεί να την οδηγήσει στην πρόκριση. Η επιλογή να προκριθεί από τον όμιλο είναι σε απόδοση 5.00. Αυτό που του κοστίζει είναι η κακή επιθετική λειτουργία, η οποία στην ουσία θυσιάζεται για την άμυνα. Η επιλογή να να βάλει τα λιγότερα γκολ στον όμιλο είναι σε απόδοση 1.70.

Betmarket Προγνωστικά Μουντιάλ 2022, 2ος όμιλος:

Η Αγγλία θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό φέτος στην επίθεση της και θέλει να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Ο Κέιν είναι χαρισματικός σκόρερ και όλη η ομάδα θα δουλέψει γι’ αυτόν. Γενικότερα η ομάδα του Σάουθγκειτ βρίσκει δίχτυα εύκολα και η επιλογή να έχει την καλύτερη επίθεση τον όμιλο είναι αξιόλογη, σε απόδοση 2.15.
Ο Μπέιλ έχει κάνει όλες του τις ποδοσφαιρικές επιλογές για αυτή τη διοργάνωση και φαίνεται πως την περιμένει πως και πως. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και έχει αποδείξει πως είναι εκεί.. όταν η μπάλα καίει. Η επιλογή να σκοράρει over 1.5 γκολ στην διοργάνωση, σε απόδοση 2.15 είναι αρκετά καλή, ειδικά εφόσον θεωρούμε πως η Ουαλία έχει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης.
Το Ιράν αναμένεται να βάλει δύσκολα σε όλους, καθώς διαθέτει μία πολύ σκληρή άμυνα. Στο Μουντιάλ του 2018 δέχθηκε μόλις 2 γκολ στον όμιλο, ενώ σε εκείνο του 2014 δέχθηκε τέσσερα (τα τρία σε ένα παιχνίδι). Η επιλογή να δεχθεί λιγότερα από 5 τέρματα (under 4.5) στον όμιλο μοιάζει να έχει πολλές πιθανότητες και βρίσκεται σε απόδοση 1.88.

Betmarket Επιλογές Μουντιάλ 2022, 2ος όμιλος:

-Αγγλία – Να έχει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο: 2.15
-Μπέιλ – Να σκοράρει over 1.5 γκολ στην διοργάνωση: 2.15
-Ιράν – Να δεχθεί λιγότερα από 5 τέρματα (under 4.5) στον όμιλο: 1.88

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ