ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

EΛΒΕΤΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ Live Streaming

EΛΒΕΤΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ Live Streaming

EΛΒΕΤΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ Live Streaming: Η Ελβετία «μπαίνει» στο Μουντιάλ 2022 με στόχο να κάνει ότι και στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, σε Ρωσία και Βραζιλία. Να περάσει τον όμιλο. Βέβαια, τότε είχε αποκλειστεί στους «16», αλλά ας πάρει για αρχή αυτό που θέλει στο Κατάρ. Είναι σε δύσκολο όμιλο (7ο) και καλείται να δείξει από την αρχή τη δυναμική της. Έχει καλό υλικό. Να, δείτε... Ακάνζι, Σακίρι, Ροντρίγκεζ, Κόμπελ, Οκαφόρ, Εμπολό, Ζακάρια, Φρόιλερ, Σχαρ και Σεφέροβιτς, παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Θα καταφέρουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό; Θα μπορέσει ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς να το βγάλει και στο γήπεδο; Είναι μία καλή ευκαιρία για διάκριση για τους Ελβετούς.

Ελβετία – Καμερούν: Η ανάλυση του αγώνα

Το Καμερούν δίνει το «παρών» στο Κατάρ, αλλά δεν ήταν και στη Ρωσία. Είναι η κορυφαία αφρικανική ομάδα σε συμμετοχές, 8 συνολικά μετράει για την ακρίβεια. Ωστόσο, από τις 7 προηγούμενες, μόλις σε μία είχε καταφέρει να προκριθεί από τους ομίλους. Και αυτή η μία ήταν το μακρινό 1990 στην Ιταλία, όταν είχε φτάσει ως τα προημιτελικά (ήττα 3-2 από την Αγγλία στην παράταση). Στηρίζει πολλά στην επίθεσή του ο Ριγκομπέρτ Σονγκ, όπου έχει Αμπουμπακάρ και Τσούπο Μοτίνγκ, όπως και τους ποιοτικούς εξτρέμ Τόκο Εκαμπί και Εμπεουμό και τον χαφ Ανγκισά.

Είναι και για το Καμερούν ένα μεγάλο στοίχημα αυτός ο πολύ δυνατός όμιλος και δεν χωράει αμφιβολία πως θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία αν καταφέρει και τον περάσει.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ελβετία και Καμερούν είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 της Πέμπτης.

EΛΒΕΤΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ LiveStreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ