ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τη φόρμα και την παράδοση

Με τη φόρμα και την παράδοση
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η ώρα των νοκ άουτ αγώνων έφτασε και τώρα δεν υπάρχει άλλη... ευκαιρία. Σε 90 ή 120 λεπτά ή και μέσω της διαδικασίας των πέναλτι κάποιοι θα πάνε στο προημιτελικά και ορισμένοι άλλοι θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για το... σπίτι τους! Τα ψέματα τελείωσαν και τώρα αρχίζουν τα "κανονικά" ματς.

Σέντρα σήμερα με την πρώτη τριάδα ματς για τους "16". Αφετηρία με το0 ματς της Ελβετίας με την Πολωνία. Και οι δύο άφησαν καλές εντυπώσεις έως τώρα. Βέβαια οι Ελβετοί εμφάνισαν περισσότερες αδυναμίες, ενώ αντίθετα οι Πολωνοί είναι αήττητοι και δεν έχουν δεχθεί γκολ. Έχουν και την παράδοση με την παράδοση με το μέρος τους. Δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τους Ελβετούς. Τους κάνει ακόμα και το 1-0 για να περάσουν στην 8άδα και μπορούν να το κάνουν.

Εν συνεχεία το βρετανικό ντέρμπι της Ουαλίας με τη Βόρεια Ιρλανδία. Μόλις μια ημέρα μετά το Brexit έρχεται αυτό το ματς που θα κρίνει πολλά. Παραδοσιακή κόντρα ανάμεσα σε δύο εκπροσώπους της ίδιας ποδοσφαιρικής σχολής. Δύναμη, πάθος, μαχητικότητα τα στοιχεία που θα καθορίσουν την έκβαση της αναμέτρησης. Αλλά όχι μόνο αυτά. Θα μετρήσει και το ποιος έχει καλύτερη ομάδα. Η λογική λέει ότι θα πάμε σε ένα κλειστό ματς. Όμως, όπως και να το κάνουμε, η Ουαλία έχει δείξει ως τώρα πώς είναι πιο ποιοτική ομάδα. Έχει και την παράδοση υπέρ της, οπότε όλα αυτά μαζί με την εξαιρετική απόδοση για τη νίκη της, μας οδηγούν στον άσο.

Θα κλείσουμε με την αναμέτρηση της Κροατίας με την Πορτογαλία. Αναμέτρηση που είναι αμφίρροπη. Σίγουρα με την εικόνα στην πρώτη φάση, δεν θα τίθετο καν ερώτημα για το νικητή. Κροατία και εύκολα. Όμως, ένα νοκ άουτ ματς είναι μια άλλη ιστορία. Μια άλλη υπόθεση. Όπως και να τα κάνουμε. Η παράδοση είναι με το μέρος των Ίβηρων. Τρία ματς, ισάριθμες νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Αυτό θα αποτελέσει και τον άξονα για την πρότασή μας, στον τρίτο αγώνα του Σαββάτου. Δηλαδή να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Μια πρόταση λίγο... μυστήρια, αλλά θα πάμε με τη... συνήθεια.

Η πρόταση του redking.gr:

Ελβετία-Πολωνία 2 (2,72)

Ουαλία-Βόρεια Ιρλανδία 1 (2.00)

Κροατία-Πορτογαλία ΝG (1,65)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ