ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΒΕΛΓΙΟ-ΜΑΡΟΚΟ Live Streaming

ΒΕΛΓΙΟ-ΜΑΡΟΚΟ Live Streaming

ΒΕΛΓΙΟ - ΜΑΡΟΚΟ LiveStreaming: Το Βέλγιο ξεκίνησε με νίκη στο Μουντιάλ 2022, αν και δυσκολεύτηκε. Μπορεί να υποτίμησε τον Καναδά, στην πρεμιέρα, όμως λόγω… Κουρτουά και τύχης, έφτασε στη νίκη με 1-0. Με τον Λουκάκου να μην είναι έτοιμος, ο κόουτς Μαρτίνεθ εμπιστεύτηκε τον Μπατσουαγί στην κορυφή και εκείνος άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτο μέρους. Νωρίτερα, ο Καναδάς στα πρώτα λεπτά είχε σπαταλήσει πέναλτι, στο οποίο απέκρουσε ο κίπερ Κουρτουά. Πριν και μετά το γκολ του Βελγίου, η Εθνική ομάδα του Καναδά τα πήγε εξαιρετικά, δημιουργώντας μεγάλες ευκαιρίες. Η ήττα με 0-1 μάλλον αδικεί τον Καναδά.

Πλέον, το Βέλγιο στοχεύει στο 2/2 απέναντι στο Μαρόκο, για να φτάσει τους έξι βαθμούς και να κλειδώσει αυτόματα την πρόκριση στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Βέλγιο - Μαρόκο: Η ανάλυση του αγώνα

Το Μαρόκο απέσπασε βαθμό (0-0) από την Κροατία, στην πρεμιέρα του στο φετινό Μουντιάλ. Μαζί με Καναδά και Κροατία, λογικά, θα παλέψουν για ένα εισιτήριο και οι αποστάσεις είναι μικρές. Ο Καναδάς μπορεί ήδη να ηττήθηκε από το φαβορί, αλλά δεν δέχθηκε πολλά γκολ και έτσι στις ισοβαθμίες, αν υπάρξουν, ίσως βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα. Όλα θα κριθούν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Χωρίς πολλές φάσεις ο αγώνας ανάμεσα σε Μαρόκο και Κροατία στην πρεμιέρα, με τους δύο κίπερ να «σβήνουν» όσες υπήρξαν. Σήμερα, απέναντι στο πανίσχυρο Βέλγιο θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο μπορεί, αφού σίγουρα δεν έχει τίποτα να χάσει. Υπάρχουν βέβαια παίκτες κλάσης μπροστά με τον ηγέτη Ζιγιές, να ξεχωρίζει.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Βέλγιο και Μαρόκο είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 της Κυριακής.

ΒΕΛΓΙΟ - ΜΑΡΟΚΟ LiveStreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ