ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ LiveStreaming: Το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Μουντιάλ 2022 είναι αυτό ανάμεσα σε Κροατία και Βραζιλία. Η Κροατία πέρασε ως 2η θέση από τον όμιλό της, πίσω από το Μαρόκο, ενώ άφησε εκτός το Βέλγιο.

Στους «16» όπου θεωρητικά είχε τον πρώτο λόγο, ζορίστηκε απέναντι στην Ιαπωνία, αλλά την απέκλεισε στα πέναλτι με σκορ 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μαέντα στο 43’, αλλά ισοφάρισε με τον Πέρισιτς στο 55’ και εν τέλει προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, ανέλαβε δράση ο Λιβάκοβιτς, απέκρουσε τρεις εκτελέσεις (Μιναμίνο, Μιτόμα, Γιοσίντα) και έστειλε τους Κροάτες στα προημιτελικά, με τον Πάσαλιτς να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι.

Κροατία - Βραζιλία: Η ανάλυση του αγώνα

Η Βραζιλία, την ίδια ώρα, έκανε περίπατο στον όμιλο. Έστω και αν την τελευταία αγωνιστική, παίζοντας με φουλ rotation, έχασε με 1-0 από το Καμερούν. Ξέσπασε στην Νότιο Κορέα, στη φάση των «16», την οποία και απέκλεισε εύκολα με 4-1. Στην ουσία, «καθάρισε» από νωρίς, μιας και ήδη στο 13’ το σκορ ήταν 2-0, ενώ στο 36’ ήταν στο 4-0. Εύκολη πρόκριση για τους Βραζιλιάνους και τώρα το επίπεδο δυσκολίας μεγαλώνει κόντρα στη φιναλίστ του Μουντιάλ στη Ρωσία. Έχει τον πρώτο λόγο και καλείται να δείξει και στο γήπεδο γιατί τη θεωρούν μέσα στα φαβορί για το τρόπαιο.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Κροατία - Βραζιλία είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Παρασκευής.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ LiveStreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ