ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ LiveStreaming: Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ 2022 διεξάγεται στις 17:00. Αργεντινή και Γαλλία έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής και θέλουν να κρατήσουν στα χέρια τους το τρόπαιο. Αν τα καταφέρουν οι Αργεντίνοι, τότε αυτή θα είναι η 3η φορά που θα κατακτήσουν Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 1978 και 1986, ενώ από την τελευταία φορά που κράτησαν την κούπα, έχουν φτάσει άλλη μία φορά στον τελικό της διοργάνωσης, το 2014, με τη Γερμανία να στέφεται Πρωταθλήτρια Κόσμου.

Από την άλλη πλευρά, η Γαλλία θέλει να κάνει το back-to-back- αφού εκείνη βρέθηκε στην κορυφή του Κόσμου και το 2018, στη Ρωσία, νικώντας με 4-2 την Κροατία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που οι Γάλλοι κατακτήσουν απόψε το τρόπαιο, θα είναι και για εκείνους η 3η φορά.

Αργεντινή - Γαλλία: Η ανάλυση του τελικού

Η Αργεντινή έφτασε μέχρι εδώ, αποκλείοντας Αυστραλία (2-1) και Ολλανδία στη φάση των 16 αλλά και στα προημιτελικά. Για να κάμψει την αντίσταση των Ολλανδών, μετά το 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση, χρειάστηκε να είναι πιο ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι. Στον ημιτελικό απέναντι στην Κροατία, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Άλβαρες και Μέσι, έφτασε σε πολύ άνετη νίκη με 3-0. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022, με τις σκέψεις όλων να είναι με τον Μέσι, που θα έχει την τελευταία ευκαιρία του, να σηκώσει Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Γαλλία θέλει να γράψει ιστορία κατακτώντας δεύτερο διαδοχικό Μουντιάλ. Η παρέα των Εμπαπέ, Ζιρού και Γκριεζμάν, παρά τις σημαντικές απουσίες των Πογκμπά, Μπενζεμά και Καντέ, έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό. Σε αυτή την πορεία, απέκλεισε τις Πολωνία (3-1), Αγγλία (2-1) αλλά και το Μαρόκο (2-0) στις νοκ άουτ φάσεις της διοργάνωσης. Περισσότερο ζορίστηκε στα προημιτελικά, απέναντι στους Άγγλους, σε ένα παιχνίδι που η αντίπαλος έπαιξε εξαιρετικά και είχε μεγάλες ευκαιρίες να στείλει το ματς στην παράταση. Κόντρα στο Μαρόκο, στα ημιτελικά, προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Ερναντές (5’) με τον Μουάνι (79’) να κλειδώνει τη νίκη, με γκολ στο τέλος. Αμφίβολος ο Ολιβιέ Ζιρού, που τραυματίστηκε στο γόνατο και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει τη σπουδαία αναμέτρηση.

Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Αργεντινή - Γαλλία είναι προγραμματισμένος για τις 17:00 της Κυριακής.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για τον τελικό Μουντιάλ 2022, Αργεντινή – Γαλλία, στις 17:00:


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ LiveStreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ