ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά Πορτογαλίας: Οι εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις της Βισέου

Προγνωστικά Πορτογαλίας: Οι εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις της Βισέου

Σήμερα το στοιχηματικό κουπόνι έχει αρκετές Κυπελλικές αναμετρήσεις και ελάχιστη δράση σε πρωταθλήματα. Προσωπικά θα ασχοληθώ με το Κύπελλο Πορτογαλίας, ενώ προκύπτουν επιλογές και στην Πρέμιερ της Σκωτίας όπως θα δείτε και παρακάτω.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Θα ξεκινήσω από την Σκωτία, εκεί όπου η Αμπερντίν τίθεται αντιμέτωπη με τη Ρέιντζερς.

Η Ρέιντζερς πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή στον πάγκο της, με τον Μάικλ Μπιλ να αντικαθιστά τον Φαν Μπρόνχορστ. Πριν τέσσερις μέρες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του απέναντι στη Χιμπέρνιαν, μάλιστα με το δεξί αφού κέρδισε με 3-2. Εμένα πάντως δεν με έπεισε με τη γενικότερη εικόνα της, αφού ακόμα παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της.

Αρχικά στο πρώτο μέρος δέχτηκε πάρα πολλές φάσεις στην κόντρα-επίθεση. Δηλαδή, το γεγονός ότι οι «Τζερς» κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω στο σκορ με μόλις 1 τέρμα διαφορά (1-2) οφείλεται στην αστοχία της «Χιμπς». Με βάση τις ευκαιρίες που σπατάλησε κάλλιστα θα μπορούσε να προηγείται με 3-1. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπιλ ανέβασε στροφές και με τη βοήθεια του «Άιμπρονξ» γύρισε τούμπα το ματς.

Η Αμπερντίν παρουσίασε κακή εικόνα απέναντι στην Σέλτικ και δίκαια ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας. Βέβαια, μπροστά στο κοινό της αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της και πριν την ήττα από την πρωτοπόρο μετρούσε 5 σερί τρίποντα.

Βάζοντας τα πάντα στη ζυγαριά, θεωρώ λίγο υπερβολικό να προσφέρεται ο άσος στο 5,75, αλλά μου βάζει… φρένο η πρόσφατη παράδοση (0-3-12 το σερί).

Προγνωστικά Λιγκ Καπ Πορτογαλίας

Πάμε και στο Πορτογαλικό Κύπελλο, εκεί όπου βρισκόμαστε στα προημιτελικά και η Ακαντέμικο Βισέου φιλοξενεί την Μποαβιστά. Να αναφέρω εδώ ότι αν δεν υπάρξει νικητής στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Η Ακαντέμικο διανύει περίοδο φόρμας, καθώς διατηρεί αήττητο στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ στο «σπίτι» της έχει κερδίσει τις 7 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της. Μάλιστα, έχει καταφέρει να σκοράρει από δύο τέρματα και πάνω σε 7/8 εντός έδρας ματς της.

Η Μποαβίστα διαχρονικά ζορίζεται μακριά από το Πόρτο και ούτε φέτος έχει αλλάξει αυτό, αφού έχει ηττηθεί σε 4 από τις 5 τελευταίες εξόδους της. Στα αρνητικά, πως δυσκολεύεται τόσο στη δημιουργία φάσεων όσο και στο σκοράρισμα (σε 4/7 αγώνες της στο δρόμο δεν σκόραρε).

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θα επιλέξω τον άσο του 2,85.

Betmarket Επιλογές

Μονό

ΠΟΛΚ –  20/12 – 22:15 – Ακαντέμικο Βισέου – Μποαβίστα – 1 (2,85)

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ