ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα σημεία της Κυριακής 15 Ιανουαρίου

Τα σημεία της Κυριακής 15 Ιανουαρίου

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αλλά και ντέρμπι στο σημερινό στοιχηματικό μενού στα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betmarket.gr σας παρουσιάζει τις αναλύσεις και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος του Κυριακάτικου προγράμματος.

Τα σημεία της Αγγλικής Premier League

Το μεσημέρι στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ δεσπόζει η Λονδρέζικη μονομαχία ανάμεσα στην Τσέλσι και την Κρίσταλ Πάλας, με τους «Αετούς» να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους στα ντέρμπι, κάτι το οποίο είδαμε και απέναντι στη Φούλαμ (δύο αποβολές). Πιθανότατα αν τους στραβώσει ο αγώνας να προβούν σε δυναμικά μαρκαρίσματα και το ενδεχόμενο να δούμε κόκκινη κάρτα προσφέρεται στο 4,65.

Λίγο αργότερα, δεσπόζει και 2ο Λονδρέζικο ντέρμπι αυτό ανάμεσα στην Τότεναμ και την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία (4/5 πιο πρόσφατα ματς τους πέτυχαν τουλάχιστον ένα γκολ) και το Goal/Goal προσφέρεται σε ικανοποιητικά επίπεδα (1,63).

Τα σημεία της Ισπανικής La Liga

Στην Ισπανική Λα Λίγκα η Χετάφε υποδέχεται την Εσπανιόλ, με το σύνολο του Κίκε Σάντσεζ να αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής του και να διατηρεί αήττητο στις 3 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις του (1-2-0). Σε βασίλισσα της ισοπαλίας έχει μετατραπεί η φιλοξενούμενη (7/10 τελευταία ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος), ενώ μακριά από την Καταλονία μετρά μόλις μία ήττα σε πέντε εξόδους (0-4-1). Εκ πρώτης όψεως δείχνει ισορροπημένο, με τη «μοιρασιά» να προσφέρεται στο 3,05.

Τα σημεία της Γαλλικής Ligue 1

Αρκετές επιλογές προκύπτουν στη 19η αγωνιστική της Γαλλικής Λιγκ 1, εκεί όπου η σημερινή αυλαία ανοίγει με το Λιλ – Τρουά. Στο Κύπελλο η Λιλ είχε 71% κατοχή μπάλας, ενώ και στη Βρέστη μεσοβδόμαδα ξεπέρασε το 70%. Μόλις 32% η κατοχή μπάλας της Τρουά στο εντός με τη Μαρσέιγ. Παιχνίδι που η μπάλα, κατά πάσα πιθανότητα, θα μείνει πολύ στα πόδια της Λιλ. Έχουν ενδιαφέρον στοιχήματα πάνω στη συντριπτική κατοχή μπάλας από τη γηπεδούχο ομάδα. Value bet το 1.87 για over 59,5 κατοχής μπάλας από τη Λιλ. Μοναδική στοιχηματική εταιρία που προσφέρει τη συγκεκριμένη αγορά.

Μονπελιέ – Ναντ: Στον πυρετό των μεταγραφών η Ναντ, που είναι κοντά σε δύο εξαιρετικές προσθήκες μεσοεπιθετικά (Ντελόρτ, Μολέ). Εκεί πάσχει η ομάδα του Κομπουαρέ, που έχει δυναμώσει αμυντικά (4 επίσημα χωρίς να δεχτεί γκολ μετά το Μουντιάλ) και κάνει πολλές ευκαιρίες εσχάτως, αλλά δεν βρίσκει εύκολα γκολ. Στη Μονπελιέ ο Πιτό μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ ως υπηρεσιακός. Άλλη μια ήττα, ακόμη χειρότερη τώρα η εμφάνιση και βαρύ 6-1 στη Νις μεσοβδόμαδα. «Να φερθούμε σαν άντρες» αυτό που ζήτησε ο ίδιος, αλλά στον τοπικό Τύπο υπάρχουν αναφορές πως το κλίμα στα αποδυτήρια έχει χαλάσει. Tο διπλό της Ναντ στο 2.85.

Κλείνουμε με τον αγώνα ανάμεσα στη Ρεμς και τη Νις, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, καθώς πέρασαν με διπλό και από την Αζαξιό και έχουν φτάσει πλέον στα 11 παιχνίδια το αήττητο τους. Ο Στιλ πήρε μια ομάδα στην ουρά και την έχει ανεβάσει ήδη στη μέση του πίνακα. Εντός έδρας μετρά τρεις σερί νίκες και με το ηθικό στα ύψη θα υποδεχτεί τη Νις. Η τελευταία ξεμπούκωσε στο ντεμπούτο του Ντιγκάρ, συντρίβοντας με 6-1 τη Μονπελιέ. Επιθετικό ποδόσφαιρο υποσχέθηκε ο υπηρεσιακός τεχνικός της και με τη φόρα της εξάρας δεν πιστεύουμε πως θα πάει να παίξει άμυνα. Με δύο ομάδες να έχουν καλή ψυχολογία και διάθεση να ψάξουν τη νίκη, επιλογή το Over 2,5 γκολ στο 2.10.

Τα σημεία της Ιταλικής Serie A

Στην Ιταλική Σέριε Α η Ουντινέζε υποδέχεται την Μπολόνια, με την «Ούντινε» να τρέχει μεγάλο σερί χωρίς νίκη (0-6-2) αλλά στην έδρα της είναι ισχυρή (3-4-1). Η Μπολόνια πέρα από σημαντικές απουσίες (ο αρχισκόρερ Αρναούτοβιτς και οι μέσοι Μεδέλ και Ντομίνγκες), μακριά από τη δική της έδρα χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής της (1-1-6). Ο άσος στο 1.89.

Στο Αταλάντα – Σαλερνιτάνα θα πάμε σε ένα πιο ειδικό στοίχημα. Στα τελευταία 2 παιχνίδια, η φιλοξενούμενη δέχτηκε 18 τελικές στο τέρμα. Οχτώ από Τορίνο, δέκα από Μίλαν και μάλιστα στην έδρα της. Το να δεχτεί τουλάχιστον 7 στη δύσκολη έδρα της Αταλάντα προσφέρεται στο 2.20 και αποτελεί την επιλογή μας.

Betmarket Επιλογές

14:30 - Λιλ - Τρουά - Over 59,5 κατοχή μπάλας Λιλ (1,87)

15:00 - Χετάφε - Εσπανιόλ - Χ (3,05)

16:00 - Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας - Κόκκινη κάρτα στο ματς (4,65)

16:00 - Μονπελιέ - Ναντ - 2 (2,80)

19:00 - Αταλάντα - Σαλερνιτάνα - Over 6,5 τελικές στην εστία Αταλάντα (2,20)

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ