ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 17/1)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 17/1)

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ (21:45): Αν δεν έπρεπε να ξαναπαίξουν μετά το 1-1 στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, το πρώτο παιχνίδι τους θα είχε ξεχαστεί ήδη. Κακό παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές. Από ένα σοβαρό λάθος στην άμυνα προηγήθηκε στο 15’ η Σουόνσι, από μία κακή εκτίμηση του τερματοφύλακά της ισοφαρίστηκε στο 75’. Στο πρωτάθλημα κάνει αρκετά συχνά ροντέο τα παιχνίδια της. Πέρασε μία καλή περίοδο για ενάμιση μήνα κάπου σε Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, ακολούθησε άλλη μία κακή περίοδος που έκανε 8 αγώνες χωρίς νίκη και κάπως έτσι βρίσκεται σχεδόν στα μισά της βαθμολογίας. Νίκησε προ ημερών 3-1 τη Σάντερλαντ εκτός έδρας, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι από το 18’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 2-1 από την πρωτοπόρο Μπέρνλι και πιο πριν είχε νικήσει 4-0 τη Γουότφορντ. Πήρε κάπως μία ανάσα με αυτές τις δύο επιτυχίες αλλά ξέρει κι εκείνη ότι χρειάζεται (μεγαλύτερη) σταθερότητα. Σκοράρει με άνεση (39 γκολ), αλλά με την ίδια άνεση δέχεται κιόλας (37). Παραμένει εκτός ο Γουόλς, προς επιστροφή ο Γουντ-Γκόρντον.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση - Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ (21:45): Η Μπρίστολ Σίτι νίκησε 4-2 την Μπέρμιγχαμ, εκμεταλλευόμενη την αποτελεσματικότητά της. Σκόραρε σε σχεδόν κάθε δυνατή φάση που δημιούργησε! Μαζί με τις ισοπαλίες απέναντι σε Μίλγουολ (0-0) και Κόβεντρι (1-1) εκτός έδρας, πήρε σημαντική ανάσα στο πρωτάθλημα. Σκεφτείτε, πλέον απέχει έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μακρύς ο δρόμος, αλλά την κάνει ως τώρα τη δουλειά της. Στο Κύπελλο, στο πρώτο παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 15’ με ένα μεγάλο λάθος της άμυνας, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’ με την κεφαλιά του Σεμένιο. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, πήγε περισσότερο στη δύναμη και για αυτό δεν βλεπόταν. Και ότι μπήκαν δύο γκολ πολλά ήταν! Παραμένουν εκτός με προβλήματα τραυματισμών οι Κόνγουεϊ, Βέιμαν, Μπεναρούς και Κάλας.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΛΒΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (21:45): Σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ πήρε η Γουλβς προ ημερών στο «Μολινό». Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, απέναντι σε μία εξίσου καλή ομάδα με τα ίδια ζητήματα, «καθάρισε» με το ωραίο τελείωμα του Ποντένσε. Και πήρε μεγάλη ανάσα, μιας και είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το έχω ξαναγράψει, δεν είναι να παλεύει για την παραμονή, έχει καλή ομάδα για να είναι τόσο χαμηλά. Επίσης, στο Κύπελλο Αγγλίας, στάθηκε όρθια στο «Άνφιλντ» σε αυτό το 2-2. Προηγήθηκε με τον Γκέδες στο 26’ από το τραγικό λάθος του Άλισον, είχε τους Νούνιες, Σαλάχ να γυρνάνε το ματς και ισοφάρισε στο 66’ με τον Χι-Τσαν. Βρήκε και τρίτο γκολ με τον Τότι στο 82’, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όπως και να ‘χει, είχε πολύ καλή παρουσία και θύμισε την ανταγωνιστική ομάδα των προηγούμενων ετών. Καλύτερα είναι ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά είναι αμφίβολος για το Γουλβς - Λίβερπουλ Στοίχημα.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΛΒΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (21:45): Η Λίβερπουλ περνάει πολύ κακή περίοδο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το 3-0 από την Μπράιτον, προ ημερών, ήταν απλώς άλλο ένα «χτύπημα». Παρουσίασε πολύ κακή εικόνα, από τις χειρότερες εμφανίσεις στη σεζόν, δέχτηκε τρία γκολ (όλα στο δεύτερο ημίχρονο) και θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα! Σκεφτείτε, η αντίπαλός της «άγγιξε» διψήφιο αριθμό τελικών εντός εστίας! Θα πρέπει να αλλάξει πολλά, να διορθώσει ακόμη περισσότερα αν θέλει να παλέψει για μία θέση στην 4άδα. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, η προηγούμενη ήταν το 3-1 από την Μπρέντφορντ, πάλι με κακή (όχι τόσο όσο τώρα) εικόνα. Ενδιάμεσα, είχε φέρει αυτό το 2-2 με τη Γουλβς που την αναγκάζει να προσθέσει ένα παιχνίδι στο ήδη γεμάτο πρόγραμμά της. Προανήγγειλε αλλαγές ο Κλοπ, λόγω και της εμφάνισης με την Μπράιτον. Καλύτερα είναι ο Νούνιες, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι διαθέσιμος. Επιστρέφει ο Μίλνερ, παραμένουν εκτός Ζότα, Αρτούρ, Ντίας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ