ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ LiveStreaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, για το πόσο κρίσιμοι είναι οι αγώνες από εδώ και πέρα. Στην βαθμολογία επικρατεί ένα… χάος και στην κορυφή και στις θέσεις που δίνουν πρόκριση στα playoffs. Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε αυτό το ματς, με πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Η τεράστια νίκη του, την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας και μοναδικός του σκοπός είναι να παραμείνει εκεί. Έχει ρεκόρ 13-7 και παίζει και πάλι εντός έδρας, με τον κόσμο να αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φέτος.

H Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι στο 11-9 και δίνει τεράστια μάχη για τα playoffs. Αυτή την στιγμή είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας, αλλά ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Οι ισραηλινοί μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό συνήλθαν και νίκησαν με 87-74 την Άλμπα Βερολίνου. Στα πολύ άσχημα νέα για την Μακάμπι είναι ότι ήρθε στην Ελλάδα χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν. Ο καλύτερος παίκτης της Μακάμπι είχε αγωνιστεί σε όλα τα ματς μέχρι τώρα και έχει κατά μέσο όρο 16.6 πόντους, 6 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ ενώ σούταρε με 52% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 88% στις βολές. Από εκεί και πέρα και ο  Μπόλντγουιν έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον. Όχι μόνο γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είχε 33 πόντους στο προηγούμενο ματς της ομάδας του, αλλά γιατί έχει περάσει από τον  Ολυμπιακό και δεν έχει τις… καλύτερες αναμνησεις. Έχει κάνει κάποιες δηλώσεις κατά καιρούς και ίσως να μην έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από το πέρασμα του από την ελληνική ομάδα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικά κίνητρα και περιμένουμε ακόμα ένα μεγάλο ματς στο ΣΕΦ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 της Παρασκευής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ LiveStreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ