ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Λαμία δεν έχει βρει τον τρόπο να βελτιωθεί και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, αφού συνεχίζει με μία νίκη σε 22 αγωνιστικές (1-9-12), ενώ την περασμένη εβδομάδα υπέστη εντός έδρας συντριβή από τον ΟΦΗ (1-4). Τα κενά στην άμυνα είναι αγεφύρωτα και με 39 γκολ παθητικό σε 22 αγωνιστικές, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Δέχθηκε τουλάχιστον 2 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια και γνωρίζει πως αν η κατάσταση δεν αλλάξει άμεσα, την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω. Σήμερα, φιλοξενεί τον ανεβασμένο Ολυμπιακό και η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, πριν από δύο αγωνιστικές, για να έρθει και η ήττα (0-3) από την ΑΕΚ, στο Κύπελλο. Οι Πειραιώτες ξέσπασαν στον Παναιτωλικό (6-1), την περασμένη εβδομάδα, με τους Μπακαμπού, Παπασταθόπουλο, Κάνιος, Χάμες Ροντρίγκες (2) και Βαλμπουενά, να σκοράρουν. Εξαιρετική εμφάνιση που μπορεί να δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα. Βέβαια, για να υπάρχει διάρκεια, θα χρειαστεί και μία ακόμη, σήμερα, στην έδρα της τελευταίας της βαθμολογίας, Λαμίας, με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο Φάληρο, να έπεται.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 της Κυριακής.

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ