ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 28/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 28/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΟΡΙΝΟ (21:45): «Κυρία» ήταν στη Γαλλία η Γιουβέντους, η οποία πέρασε σαν… σίφουνας από το «Μποζουάρ», νικώντας 3-0 τη Ναντ και σφράγισε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League. Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά από πολύ νωρίς (5’) ο Ντι Μαρία με ένα απίθανο γκολ έδιωξε το άγχος. Η αποβολή του Παλουά (17’) έκανε τα πράγματα ευκολότερα και ο Ντι Μαρία (20’) με πέναλτι, έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή. Ο ίδιος παίκτης (78’) έκανε χατ-τρικ και έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα». Επόμενος αντίπαλος θα είναι η γερμανική Φράιμπουργκ. Στο πρωτάθλημα, πέρασε με άνεση από την έδρα της Σπέτσια και έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες. Η απόσταση από την εξάδα δεν είναι απαγορευτική (-9) και θα τα δώσει όλα για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σταθερά εκτός οι χαφ Μιρέτι και Πογκμπά, συν τον επιθετικό Μίλικ. Τιμωρημένος ο Λοκατέλι (μέσος).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΟΡΙΝΟ (21:45): Πισωγύρισμα ήταν για την Τορίνο η τελευταία εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κρεμονέζε. Παρότι προηγήθηκε με πέναλτι του Σανάμπρια σε ένα πολύ κομβικό χρονικό σημείο (41’), εντούτοις, στο δεύτερο ημίχρονο έπαθε μπλακ άουτ και στο διάστημα (54’ έως 75’) δέχθηκε δύο γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκεί υπήρξε αφύπνιση, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Σίνγκο, ωστόσο, παρά την προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν μπόρεσε να πετύχει και τρίτο γκολ, που θα της έδινε τη νίκη. Η τελευταία τετράδα αγώνων δεν ήταν καλή, αφού πανηγύρισε μόλις μια νίκη, παρότι, με εξαίρεση τη Μίλαν, οι άλλες ομάδες ήταν του ιδίου βεληνεκούς. Τιμωρημένος ο Άινα (δ. μπακ). Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Τζίμα (στόπερ), Βιέιρα (μέσος), Λαζάρο (μεσοεπιθετικός), Βλάσιτς (μεσοεπιθετικός) και Πελέγκρι (φορ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ - ΛΙΝΤΣ (21:45): Η έως τώρα παρουσία της Φούλαμ στη σεζόν καθιστά την χρονιά εξαιρετική επιτυχημένη. Και νομίζω το ίδιο θα μπορούμε να πούμε και στο φινάλε. Έμεινε στο 1-1 με τη Γουλβς σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι όπου βρέθηκε να κυνηγάει στο 23’ με το γκολ του Σαράμπια και ισοφάρισε στο 64’ με τον Σόλομον. Είχαν προηγηθεί 3 διαδοχικές νίκες, δύο στο πρωτάθλημα, 1-0 την Μπράιτον (στάθηκε πολύ τυχερή) και 2-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μία στο Κύπελλο Αγγλίας, 3-2 τη Σάντερλαντ εκτός έδρας. Χρειάστηκε και δεύτερο παιχνίδι, μιας και στο πρώτο, εντός έδρας, είχε κολλήσει στο 1-1. Στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει εκτός με 2-0 τη Χαλ (Championship). Θέλει την πρόκριση για να βρεθεί ξανά στα προημιτελικά μετά το 2010! «Είναι πολύ σημαντική για εμάς αυτή η διοργάνωση και θέλουμε πραγματικά να παίξουμε στα προημιτελικά. Αυτό είναι που θέλουμε», επανέλαβε ο Μάρκο Σίλβα. Εκτός δίνονται για το Φούλαμ - Λιντς Στοίχημα ο Κάρνεϊ (χαφ) και ο Κεμπανό (εξτρέμ), λογικά θα είναι διαθέσιμος ο Μίτροβιτς (φορ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ - ΛΙΝΤΣ (21:45): Επιτέλους νίκη για τη Λιντς! Επιτέλους! Νίκησε 1-0 τη Σαουθάμπτον στο «Έλαντ Ρόουντ», στο ντεμπούτο του Χάβι Γκράθια στον πάγκο της, με γκολ του Τζούνιορ Φίρπο στο 77’ από την ωραία ενέργεια του Σάμερβιλ. Ξέρετε από πότε είχε να κερδίσει σε επίπεδο Premier League; Από το 4-3 επί της Μπόρνμουθ στις 5 Νοεμβρίου! Και κάπως έτσι είχε βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, Με αυτήν την επιτυχία βγήκε από την τελευταία τριάδα και θέλει αυτό να μην αποδειχθεί προσωρινό. Για την ιστορία, ακολουθεί παιχνίδι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Πάντως, στο μεσοδιάστημα είχε κάνει άλλες δύο νίκες, αλλά για το Κύπελλο Αγγλίας. Πρώτα νίκησε 5-2 την Κάρντιφ, στο δεύτερο ματς μετά το 2-2 στην Ουαλία και έπειτα κέρδισε 3-1 εκτός έδρας την Άκρινγκτον. Εκτός δίνονται οι Ροντρίγκο (φορ), Φόρσο (χαφ), Ντάλας (δεξί μπακ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ