ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μάθημα πρωταθλητισμού στο 3.55 από τον Ολυμπιακό!

Μάθημα πρωταθλητισμού στο 3.55 από τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ (Κυριακή, 19:00), στοχεύοντας να μπει γερά στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Μίτσελ ολοκληρώνει την κανονική περίοδο της SuperLeague με ντέρμπι, καθώς στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΚ με τη νίκη να είναι μονόδρομος!

Οι «ερυθρόλευκοι» (53β.) βρίσκονται 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή και αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την πρωτοπόρο «Ένωση», σε μια δύσκολη αποστολή όπου βέβαια τους δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουν δυναμικά στη μάχη του τίτλου!

Τη φετινή σεζόν οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν υστερήσει στα ντέρμπι, καθώς απέναντι σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεν έχουν πανηγυρίσει (0-4-1). Πλέον, έχει φτάσει η ώρα για μια μεγάλη νίκη, την κατάλληλη στιγμή, ώστε να μειωθεί δραστικά η απόσταση από την κορυφή ενόψει των «καυτών» Playoffs! Σε απόδοση 3.55 συναντάμε το «διπλό» του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.

Οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν την πιο αποτελεσματική έδρα στη Super League, έχοντας μία ήττα από τον Βόλο (0-1) στη Ριζούπολη, ενώ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν το 10/10.

Οι Πειραιώτες έχουν επιπλέον κίνητρο να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα φύγει νικήτρια από αυτό το γήπεδο, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς για την άδικη ήττα στο Κύπελλο Novibet (3-0). Σε απόδοση 2.60 να είναι ο Ολυμπιακός η ομάδα που θα σπάσει το αήττητο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την 8η αγωνιστική (17/10, 1-2) ο Ολυμπιακός μετράει αήττητο 17 αγώνων στο πρωτάθλημα, έχοντας βρει επιθετικό ρυθμό χάρη στην καλύτερη επίθεση (50 τέρματα) μαζί με την ΑΕΚ.

Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε 3 εκ των 4 ντέρμπι και να εκμεταλλευτεί την ποιότητα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Σεντρίκ Μπακαμπού (12). Σε απόδοση 3.75 να σκοράρει ο Σ. Μπακαμπού στο ντέρμπι.

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του ντέρμπι, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ