ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 4 νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, αφού νίκησε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ζαλγκίρις, πριν το άνετο 81-55 επί της Βιλερμπάν. Με κορυφαίους τους Ουόκαπ (11), ΜακΚίσικ (11), Παπανικολάου (10) και Βεζένκοβ (9), το σύνολο του Μπαρτζώκα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο. Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν στην κορυφή της Ευρωλίγκας, στην ισοβαθμία με τη Ρεάλ Μαδρίτης (22-9). Παίζουν με διαφορά το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην Ευρώπη. Στην Α1, οδηγούν επίσης την κούρσα, ενώ το σερί 12-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποδεικνύει την αγωνιστική ανωτερότητα σε όλα τα επίπεδα. Στα αγωνιστικά, εκτός ο Φαλ, αμφίβολος ο Κάναν.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει εδώ και λίγο καιρό με τον Σερέλη στον πάγκο, φτάνοντας σε μερικές νίκες στην Ευρωλίγκα, αν και δεν έχει ελπίδες για κάτι. Μετά τη νίκη (75-66) επί του Ερυθρού Αστέρα, νίκησε με 86-82 και τη Βιλερμπάν, πριν την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Πιο πρόσφατη η νίκη με αντίπαλο την Μπάγερν (86-76), όμως στο πρωτάθλημα ήρθαν τρεις σερί απώλειες από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Απόψε, μονομαχεί ξανά με τον Ολυμπιακό από τον οποίο έχει χάσει στα 12 τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης. Στα αγωνιστικά, δεν είναι διαθέσιμοι οι Πονίτκα, Καλαϊτζάκης και Ουόλτερς.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 της Παρασκευής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ