ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά Ιταλίας (07/04): Με Μίλαν και Λεάο στο 3.25

Προγνωστικά Ιταλίας (07/04): Με Μίλαν και Λεάο στο 3.25

Οι αναλύσεις και τα προγνωστικά των αγώνων στην Ιταλία για σήμερα Παρασκευή (07/04) από το Betmarket.gr.

Με 3 αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος. Με 3 «μεγάλους» να θέλουν τις νίκες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ- ΙΝΤΕΡ

Η βελτίωση της είναι εμφανής το τελευταίο διάστημα και ο κύριος λόγος είναι η πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα, με τον οποίο η Σαλερνιτάνα παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία (1-4-0). Πολύ πιο άνετη πλέον βαθμολογικά, με το +9 από την επικίνδυνη ζώνη να αποτελεί ένα καλό μαξιλαράκι ασφαλείας.

Η Ιντερ μπορεί να πήρε την ισοπαλία στο Τορίνο (1-1) από τη Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά η εμφάνισή της δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Σε ένα παιχνίδι το οποίο στιγματίστηκε από όσα συνέβησαν στο τέλος του (τσακωμοί παικτών, 3 κόκκινες, ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου).

Στο πρωτάθλημα, οι «Νερατζούρι» προέρχονται από 3 σερί ήττες, κάτι που έχει θέσει σε κίνδυνο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, όπου την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει στους «8» την επικίνδυνη, Μπενφίκα. Οι μουρμούρες για τον Ιντσάγκι παραμένουν, αλλά η ισοπαλία στο Κύπελλο του έδωσε παράταση.

Η Ιντερ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, σίγουρα έχει τους σημαντικούς αγώνες με την Μπενφίκα μπροστά της αλλά την ενδιαφέρει και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Στην κατάσταση που βρίσκεται το 1.45 στο «διπλό» δεν ακουμπιέται. Υπό σκέψη η κόντρα, με τον άσο να φτάνει το 7.50 και το 1Χ στο 2.62. Καλύτερη επιλογή το goal/goal στο 1.95 της Betshop στα προγνωστικά Ιταλίας 07/04, με την Ιντερ να δέχεται γκολ στις 12/13 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΛΕΤΣΕ - ΝΑΠΟΛΙ

Η Λέτσε δεν μπόρεσε να διακόψει το αρνητικό σερί, καθώς ηττήθηκε με ένα πέναλτι στο 62’ στην έδρα της Εμπολι. Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετρά 5 διαδοχικές ήττες χωρίς καν να σκοραρει! Το θετικό είναι ότι αυτό δεν την έχει επηρεάσει ιδιαίτερα βαθμολογικά, καθώς διατηρεί καλή διαφορά από την 18η Βερόνα (+8).

Η Νάπολι βίωσε την πρώτη και πιο δυνατή φετινή «σφαλιάρα» στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Το 0-4 από τη Μίλαν στο «Μαραντόνα» μπορεί να μην έχει βαθμολογικό αντίκτυπο (έχει το πρωτάθλημα στο τσεπάκι της) αλλά ψυχολογικά ήταν ένα σημαντικό «χτύπημα». Ειδικά, πριν τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθούν με την ίδια αντίπαλο (Μίλαν). Παραμένει εκτός ο πρώτος σκόρερ, Οσιμέν (21 τέρματα στην Serie A)

Η Νάπολι έχει μπροστά της σημαντικό αγώνα με τη Μίλαν και σίγουρα έχει και εκεί το μυαλό της. Βέβαια, μετά την 4αρα την περασμένη εβδομάδα θα θελήσει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να φτιάξει την ψυχολογία της. Η Λέτσε τη δεδομένη χρονική στιγμή ενδεχομένως να αποτελεί καλή αντίπαλο, καθώς δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική φάση. Σημαντική απουσία ο Οσιμέν, αλλά έχει παίκτες για να βγάλει αντίδραση ακόμα και με το ροτέισον που θα κάνει ο Σπαλέτι. Μία επαγγελματική νίκη ενδεχομένως να επιδιώξουν εδώ οι Ναπολιτάνοι. Tο 2 & under4.5 στο 2.00 της Novibet, για λίγο μεγαλύτερη απόδοση το 2 με το under3.5 στο 2.25 στα προγνωστικά Ιταλίας (07/04).

ΜΙΛΑΝ - ΕΜΠΟΛΙ

Η εμφάνιση στο «Μαραντόνα» και η έκταση του σκορ της νίκης (4-0) ήταν αυτό που χρειαζόταν η Μίλαν. Πλέον, έχοντας διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα και τονώσει την ψυχολογία της για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της. Αξίζει να σημειώσουμε πως έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (7-2-1).

Η Εμπολι με τη νίκη επί της Λέτσε «τσέκαρε» κατά μεγάλο ποσοστό την παρουσία της στην Serie A την επόμενη σεζόν και έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 4ων ηττών και 8 αγώνων δίχως νίκη.

Στόχος των Μιλανέζων μία νίκη χωρίς να ξοδέψουν πολλές δυνάμεις. Σωστά σε χαμηλές τιμές ο άσος, εκεί όπου δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε. Με τη φόρμα που έχει ο πρώτος σκόρερ της, Λεάο (2 γκολ στο 4-0 επί της Νάπολι), η Super ενισχυμένη απόδοση της Stoiximan στο να σκοράρει ο Πορτογάλος και να κερδίσει η Μίλαν βρίσκεται στο 3.25 από το 2.40 στα προγνωστικά Ιταλίας (07/04).

Προγνωστικά Ιταλίας (07/04): Οι επιλογές της Παρασκευής 7 Απριλίου

07/04, 20:00 Λέτσε - Νάπολι 2 & under4.5 @2.00

07/04, 22:00 Μίλαν - Εμπολι 1 & να σκοράρει ο Λεάο @3.25

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ