ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ντέρμπι με τα όλα του

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ντέρμπι με τα όλα του

Με το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, κλείνει η τέταρτη αγωνιστική των play-off της Stoiximan Superleague.

Τηλεοπτική μετάδοση: COSMOTESPORT 1 (21:00)

Ανάλυση Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έδειξε πως επανήλθε άμεσα από τη γκέλα με τον Βόλο. Το θετικό είναι πως, παρά την μέτρια παρουσία του στο πρώτο μέρος, κατάφερε στην επανάληψη να έχει ολοκληρωτικά τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε μια δίκαιη νίκη. Αμυντικά ήταν για ακόμη μια φορά πολύ καλός και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στα play-off και έβδομο συνολικά δεν δέχθηκε γκολ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, Μπρινιόλι (30/0) και Κώτσιρας (24/0) θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε ακόμη μια νίκη σε ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ και επέκτεινε το αήττητο του στις οκτώ αγωνιστικές. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά επιθετικά και με αυτό το τρίποντο παραμένει ζωντανός στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Η επιθετική του λειτουργία είναι εξαιρετική και στα τελευταία έξι παιχνίδια του έχει σκοράρει συνολικά 17 τέρματα. Το μεγάλο θετικό, εκτός από τη νίκη, είναι το γεγονός πως είδε τον Εμβιλά να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Χάμες στη δράση.

Όσον αφορά τις απουσίες, εκτός θα είναι ο Ρέτσος (14/0), ο Σαμασέκου (21/1), o Κανός (8/4), ο Γκάρι Ροντρίγκεζ (28/3). Επιστρέφει όμως ο Σωκράτης (26/1).

Προγνωστικά: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Εκτός από το γεγονός πως πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, λόγω της έχθρας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, η αναμέτρηση έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το παιχνίδι δεν θέλει να χάσει, για να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να τον φτάσει στην κατάταξη κι έτσι περιμένουμε για ακόμη μία φορά να επιλέξει έναν σχετικά αμυντικό προσανατολισμό χωρίς πολύ ρίσκο. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, όμως πρόκειται να δοκιμαστεί σημαντικά κόντρα σε μία αρκετά καλή άμυνα.

Όσον αφορά τα προγνωστικά ποδοσφαίρου, εφόσον περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς υψηλό ρυθμό, η επιλογή που ξεχωρίζει είναι το ασιατικό under 2 σε απόδοση 1.92, καθώς αν κάποιος καταφέρει να πάρει το προβάδισμα λογικά στη συνέχεια θα παίξει για να το προφυλάξει και όχι για να το επεκτείνει.

Επιπλέον, ένα εντυπωσιακό στατιστικό είναι το ότι ο Πέρεθ έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο μέσος του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει αντιληφθεί πλήρως τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου ντέρμπι, ενώ και ο ρόλος του στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς τον οδηγεί συχνά σε φάουλ. Η επιλογή να δεχθεί κάρτα ο Πέρεθ είναι σε απόδοση 2.10.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Προγνωστικά Betmarket

09/04, 21:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός  Under 2 ασιατικό @1.92

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ