ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά Νάπολι – Μίλαν: Με ένα combo και ειδικά παικτών

Προγνωστικά Νάπολι – Μίλαν: Με ένα combo και ειδικά παικτών

Η μεγάλη ρεβάνς του ιταλικού «εμφυλίου» ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στοιχηματικά και το Betmarket.gr έχει εντοπίσει σημεία από ειδικών παικτών και όχι μόνο.

Ιταλικός εμφύλιος στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν, με τους φιλοξενούμενους να έχουν προβάδισμα πρόκρισης.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Νάπολι - Μίλαν

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSports 3 HD

Αποτέλεσμα πρώτου αγώνα: Μίλαν - Νάπολι: 1-0

Στην αναμέτρηση του πρώτου αγώνα η Νάπολι μπήκε αρκετά δυνατά και είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες στα 15 πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως στη συνέχεια η Μίλαν με εξαιρετικές αντεπιθέσεις κατάφερε αρχικά να απειλήσει και στη συνέχεια να πάρει το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε στη συνέχεια, παρά τις καλές ευκαιρίες των «Παρτενοπέι».

Ανάλυση Νάπολι

* Βρίσκεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Champions League.

* Οι οπαδοί της ομάδας συμφιλιώθηκαν με τον πρόεδρο κι έτσι αναμένεται να υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Η Νάπολι πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία φέτος και πιθανότατα θα είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας, καθώς βρίσκεται στο +14 από την δεύτερη Λάτσιο. Το Σάββατο έκανε ροτέισον κόντρα στην Ελλάς Βερόνα, για τη Serie A και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Οι γηπεδούχοι έχουν ρίξει το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ και το τάιμινγκ είναι αρκετά υπέρ τους, καθώς επέστρεψε στη δράση ο εξαιρετικός επιθετικός Οσίμεν και οι οπαδοί της ομάδας συμφιλιώθηκαν με τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις, ενώ φαίνεται να ετοιμάζουν εξαιρετικά πράγματα στις κερκίδες.

Όσον αφορά το ερχόμενο παιχνίδι, έχοντας στην πλάτη το εις βάρος της 1-0 του πρώτου παιχνιδιού θα πρέπει να βρει δίχτυα. Επιθετικά αναμένεται να έχει ξανά μαζί τους Κβαρατσκέλια και Οσίμεν, ένα δίδυμο που φέτος συνεργάζεται καταπληκτικά. Το παιχνίδι είναι ένα από τα σημαντικότερα της σεζόν και ίσως ένα από τα σημαντικότερα της πρόσφατης ιστορίας της, όμως για να καταφέρει την πρόκριση θα πρέπει να εμφανίσει ξανά το καλό της πρόσωπο.

Όσον αφορά τις απουσίες, τιμωρημένοι είναι οι Κιμ (39/2) και Ανγκουίσα (37/3).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ - Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζέζους, Μάριο Ρούι - Εντομπελέ, Λομπότκα, Ζιελίνσκι - Λοθάνο, Οσίμεν, Κβαρατσκέλια

Ανάλυση Μίλαν

* Έχει χτίσει ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), εκ των οποίων στις τρεις δεν δέχθηκε γκολ,

Η Μίλαν δεν πατάει καλά στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η τετράδα, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την πέμπτη Ίντερ. Συνολικά έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της στη Serie A. Γενικότερα τελευταία αν και δεν χάνει εύκολα, δεν κερδίζει και εύκολα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε μια σημαντική εντός έδρας νίκη και πλέον έχει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Οι αντεπιθέσεις είναι το κλειδί των Μιλανέζων για να ανοίγουν τις αντίπαλες άμυνες και τα καταφέρνουν εξαιρετικά. Επιπλέον, στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος έκανε ροτέισον κι έτσι οι παίκτες θα είναι σχετικά ξεκούραστοι.

Στο επαναληπτικό με τη Νάπολι θα παίξει για να προστατέψει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα, οπότε περιμένουμε να έχει μια σχετικά αμυντική προσέγγιση και να απειλήσει μόνο εάν βρει χώρους. Το θετικό είναι πως στα δύο τελευταία παιχνίδια της κόντρα στους Ναπολιτάνους δεν δέχθηκε γκολ και ο Καλάμπρια είχε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Κβαρατσκέλια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαϊνιάν - Καλάμπρια, Κάερ, Τομόρι, Ερνάντεζ - Κρούνιτς, Τονάλι - Ντίαζ, Μπενασέρ, Λεάο - Ζιρού

Προγνωστικά: Νάπολι - Μίλαν

Αναμένεται μια αρκετά σκληρή μάχη, καθώς μπορεί η Νάπολι να είναι συνολικά μια καλύτερη ομάδα, όμως η Μίλαν της έχει πάρει τον αέρα και διαθέτει αρκετά πιο βαριά φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα ηνία της αναμέτρησης θα έχουν λογικά οι γηπεδούχοι, καθώς οι «Ροσονέρι» αναμένεται να παίξουν κλειστά και να προσπαθήσουν να διατηρήσουν το προβάδισμα του πρώτου αγώνα.

Το τάιμινγκ είναι υπέρ της Νάπολι, καθώς η επιστροφή του Οσίμεν και των οπαδών αναμένεται να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας. Επιθετικά αναμένεται να είναι αρκετά απειλητική και λογικά θα καταφέρει να βρει δίχτυα, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο άσος είναι σε τιμές φαβορί και έχει αξία, στο 1.79 της Novibet.

Επιπλέον, ο Οσίμεν έπαιξε για 20 λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς ένα σουτ του κατέληξε στο δοκάρι. Γενικότερα οι επιθέσεις των γηπεδούχων θα έχουν ως στόχο αυτόν κι έτσι το anytime του έχει αξία στα προγνωστικά ποδοσφαίρου (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά από τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας). Η επιλογή να σκοράρει ο Οσίμεν βρίσκεται σε απόδοση 2.40.

Αξία υπάρχει και στον συνδυασμό των παραπάνω επιλογών, μέσω betbuilder, καθώς η επιλογή «1 & να σκοράρει ο Οσίμεν» βρίσκεται σε απόδοση 3.00.

Ακόμη, στα τρία φετινά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες ο Καλάμπρια είχε αναλάβει κυρίως το μαρκάρισμα του Κβαρατσκέλια. Η αλήθεια είναι πως κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τον Γεωργιανό εξτρέμ, όμως σε δύο από τις τρεις αναμετρήσεις δέχθηκε κάρτα. Η επιλογή να δεχθεί κάρτα και εδώ είναι σε απόδοση 3.05.

Betmarket Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Νάπολι - Μίλαν

18/04, 22:00 Νάπολι - Μίλαν 1 & να σκοράρει ο Οσίμεν @3.00

18/04, 22:00 Νάπολι - Μίλαν Να δεχθεί κάρτα ο Καλάμπρια @3.05

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ