ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πατάει γκάζι και την ΑΕΚ και διπλασιάζει ο Θρύλος!

Πατάει γκάζι και την ΑΕΚ και διπλασιάζει ο Θρύλος!

Έφτασε η ώρα του τελικού και πιο σημαντικού restart για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για τον τίτλο. Το ματς με την ΑΕΚ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και, φυσικά, για τη μείωση της διαφοράς από τις πρώτες δύο θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στα Playoffs του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο -6 από την κορυφή, όμως ξέρουν ότι με συνεχόμενες νίκες μπορούν να πλησιάσουν και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για τον τίτλο. Το κίνητρο είναι σαφώς μεγάλο για τους «ερυθρόλευκους», ενώ η εικόνα στο πρόσφατο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (νίκη με 2-1) και το μεγάλο «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα (3-1) έδειξαν σε όλους πως ο σοβαρός και επιθετικός Ολυμπιακός μπορεί να κυριαρχήσει στα ματς με την ΑΕΚ.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έχουν ξεχάσει τι σημαίνει εντός έδρας ήττα από την «Ένωση», καθώς στα τελευταία εννιά ματς στο Φάληρο ο Ολυμπιακός μετρά επτά νίκες, με την ΑΕΚ να έχει ως… παράσημο μόνο δύο ισοπαλίες. Το «παζλ» είναι ξεκάθαρο και γέρνει την πλάστιγγα προς τη μεριά του άσου. Η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του Ανιγκό θα μπουν με ορμή στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν να επιτεθούν από το πρώτο λεπτό. Τα πέντε γκολ στα δύο πρόσφατα ματς με την ΑΕΚ δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να σκοράρει πρώτος. Να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 1.82.

Επιπρόσθετα, το κατάμεστο «Γ.Καραϊσκάκης» θα αποτελέσει οδηγό για τους Πειραιώτες και είναι ικανό να… σκοράρει από μόνο του και νωρίς στο ματς, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στη ροή της αναμέτρησης. Στο 2.01 η απόδοση για την επίτευξη τέρματος μέχρι το 28’.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ