ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 26/4)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 26/4)

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (21:45): Η Γουέστ Χαμ πήρε φόρα και πάει να κλείσει τη σεζόν δυνατά. Στην Ευρώπη πέρασε στα ημιτελικά του Europa Conference League μετά το 4-1 επί της Γάνδης στο δεύτερο παιχνίδι και ακολούθως πήγε και έβαλε 4 γκολ (4-0) και στην Μπόρνμουθ, εκτός έδρας, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Έτσι, έδωσε συνέχεια στο 1-0 επί της Φούλαμ (εκτός έδρας) και στο 2-2 με την Άρσεναλ (σε ματς που έχανε 2-0 στο 10’!) και έφτασε στους 34 βαθμούς. Δεν της εξασφαλίζουν την παραμονή, αλλά τη φέρνουν «αγκαλιά» με αυτήν. Θεωρητικά, με άλλη μία νίκη, θα μπορεί να αισθάνεται 100% βέβαιη.

Στο τελευταίο της παιχνίδι, ήταν σαρωτική. Δύο κεφαλιές από Αντόνιο και Πακετά την έβαλαν από το 12’ σε θέση οδηγού και ακολούθως ήρθαν δύο γκολάρες, βασικά η μία ήταν σκέτη «ζωγραφιά». Ο Ράις με έναν «κεραυνό» έκανε το 3-0 και ο Φορνάλς με μία γκολάρα με scorpion kick «έγραψε» το τελικό 4-0. Ο Μπόουεν έβγαλε τη σέντρα και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, πέφτοντας, την βρήκε με το τακουνάκι, στέλνοντας την μπάλα στη γωνία. Απλά υπέροχο. Σίγουρα εκτός για το Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ Στοίχημα ο Σκαμάκα (φορ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (21:45): Η Λίβερπουλ ζορίστηκε περισσότερο απ’ ό,τι ενδεχομένως περίμενε και η ίδια στη νίκη (3-2) επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πάντως, με βάση ότι τελείωσε τον αγώνα με 81-19% κατοχή μπάλας, η αλήθεια είναι ότι στο γήπεδο έκανε λίγα πράγματα. Μάλιστα, πέτυχε και τα τρία γκολ στο «Άνφιλντ» μετά από στατικές φάσεις. Στο πρώτο, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φαμπίνιο έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Ζότα σκόραρε από κοντά. Στο δεύτερο, ο Ρόμπερτσον εκτέλεσε το φάουλ, ο Ζότα έμεινε μόνος, έκανε δύο κοντρόλ και σουτ για το 2-1. Και στο τρίτο, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ εκτέλεσε το φάουλ και ο Σαλάχ πήρε καλύτερη θέση σκοράροντας με πλασέ από κοντά.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη μετά το 6-1 στο «Έλαντ Ρόουντ» επί της Λιντς, αλλά δεν αλλάζουν και πολλά. Συνεχίζει να παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έστω και αν γνωρίζει πως τα πράγματα δεν είναι αποκλειστικά στα δικά της πόδια. Μετά τη Γουέστ Χαμ ακολουθεί μία τριάδα αγώνων στο «Άνφιλντ» με Τότεναμ, Φούλαμ, Μπρέντφορντ και μετά έχει Λέστερ εκτός, Άστον Βίλα εντός και Σαουθάμπτον εκτός. Δεν θεωρώ απίθανο να μπορέσει να κάνει ένα καλό σερί, αλλά ίσως η μοναδική μου αμφιβολία είναι το αποψινό ματς! Εκτός ο Φιρμίνο (φορ) και ο Κεϊτά (χαφ), δύσκολα θα προλάβει ο Κονατέ (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00): Ανεβασμένη μπαίνει η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι κορυφής, γνωρίζοντας πως αν πάρει και αυτό το ματς, τότε θα μετατραπεί σε αδιαφιλονίκητο φαβορί και για τον φετινό τίτλο. Τώρα είναι στο -5 από την Άρσεναλ αλλά με δύο ματς λιγότερα. Προ ημερών, πάντως, νίκησε σχετικά άνετα τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με χατ τρικ του Μαχρέζ. Και με rotation, μιας και έμειναν εκτός και δεν έπαιξαν καθόλου Έντερσον, Ντε Μπρούινε, Ρόδρι, Ντίας, Στόουνς. Λίγο μόνο στην αρχή κινδύνευσε, σε μία-δύο περιπτώσεις, αλλά γενικά δεν συνάντησε δυσκολίες, έστω και αν δεν έπαιξε με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Έτσι, πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιο πριν, με το 1-1 στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν είχε πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα, το 3-1 επί της Λέστερ αποτέλεσε την 6η διαδοχική επιτυχία της στην Premier League.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Γκουαρντιόλα και έτσι θέλει να συνεχίσει ως το τέλος. Έχει μπροστά της 3 τρόπαια και είναι λογικό να τα θέλει όλα. «Αν κερδίσουμε, τότε όλα θα είναι στα δικά μας χέρια και θα έχουμε άλλα 7 ματς να τα καταφέρουμε», λέει ο προπονητής της Σίτι εν όψει του ντέρμπι κορυφής. Αμφίβολος δίνεται ο Άκε (στόπερ και αριστερό μπακ), δεν φαίνεται να έχει άλλα προβλήματα ο Ισπανός προπονητής.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00):  Η Άρσεναλ σχεδόν «γκρέμισε» μέσα σε 12 μέρες ό,τι καλό είχε «χτίσει» όλη τη σεζόν στην Premier League. Αδιανόητη «γκέλα» το 3-3 με την ουραγό Σαουθάμπτον μέσα στο «Έμιρεϊτς»! Βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά στο 14’, με τον Ράμσντεϊλ να κάνει ολέθριο λάθος στο πρώτο γκολ, στο πρώτο λεπτό! Ο Μαρτινέλι μείωσε σε 2-1, ο Καλέτα-Τσαρ έκανε το 3-1 στο 66’ για τη Σαουθάμπτον και εν τέλει η Άρσεναλ το μόνο που «κατάφερε» ήταν να μη χάσει. 3-2 στο 88’ με την πλασεδάρα του Όντεγκααρντ, 3-3 στο 90’ με τον Σάκα μέσα από την περιοχή. Αν βάλουμε μέσα και τα 2-2 με Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ, όπου και στα δύο προηγήθηκε με 2-0 και δεν κατάφερε να κερδίσει, τότε εκτός ότι μας κάνουν τρία ματς χωρίς νίκη, «επέτρεψαν» στη Σίτι να την πλησιάσει. Ναι μεν παραμένει πρώτη η Άρσεναλ με +5, όμως, η ομάδα του Αρτέτα έχει δύο αγώνες περισσότερους.

Κατάφερε να μπλέξει για τα καλά. Όχι ότι πριν ήταν άνετη, αλλά τώρα καλείται να πάρει αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ, την ώρα που ακολουθούν κατά σειρά Τσέλσι (εντός), Νιούκαστλ (εκτός), Μπράιτον (εντός), Νότιγχαμ Φόρεστ (εκτός), Γουλβς (εντός). «Τώρα, πρέπει να πάμε στη Σίτι και να τους κερδίσουμε. Αν θες να είσαι πρωταθλητής, πρέπει να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια. Είναι τόσο... απλό», δηλώνει ο Αρτέτα. Εκτός ο Σαλιμπά (στόπερ), ο Ελνένι (χαφ) και ο Τομιγιάσου (δεξί μπακ), αμφίβολος, λόγω ίωσης, ο χαφ Τσάκα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ