ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά Ιταλίας (04/05): Με τη στέψη της Νάπολι

Προγνωστικά Ιταλίας (04/05): Με τη στέψη της Νάπολι

Εφτασε η ώρα της στέψης για τη Νάπολι μετά από 33 χρόνια, με τη νίκη της να βρίσκεται σε απόδοση 1.76 στα προγνωστικά Ιταλίας 04/05!

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική της Serie A. Η Εμπολι αντιμετωπίζει την Μπολόνια και η Ουντινέζε τη Νάπολι.

Προγνωστικά Ιταλίας 04/05 Εμπολι – Μπολόνια

Η Εμπολι γνώρισε την 3η διαδοχική ήττα της τις τελευταίες εβδομάδες, με ανατροπή στην έδρα της Σασουόλο (0-1/2-1). Θέμα στο σκοράρισμα, καθώς ήταν το μοναδικό γκολ που πέτυχε στην πρόσφατη τετράδα αγώνων της. Δεν έχει καθαρίσει με την παραμονή, αλλά με την χθεσινή ήττα της Βερόνα διατήρησε το μαξιλαράκι ασφαλείας των 5 πόντων. Παρόλα αυτά, ο κάκιστος β’ γύρος ώθησε τον τεχνικό της να θέσει τους παίκτες σε ritiro μέχρι να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Θετικό αποτέλεσμα το 1-1 με τη Γιουβέντους για την Μπολόνια, η οποία παίζει για το γόητρο τα τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα, τα πηγαίνει αρκετά καλά καθώς μετρά μόλις μία ήττα στα 7 τελευταία (2-4-1). Τα 9 τέρματα έφτασε ο παικταράς Ορσολίνι (27/9) και είναι πλέον ο πρώτος της σκόρερ.

Το κλίμα στην Εμπολι δεν είναι καλό, με την ομάδα να μπαίνει σε απομόνωση και την Μπολόνια να είναι αρκετά επικίνδυνη παίζοντας στα ίσια όλα της τα παιχνίδια. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο αλλά δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη γηπεδούχο. Μία σκέψη ήταν το goal/goal σε αποδόσεις διπλασιασμού, με την Μπολόνια να καταγράφει τρία στη σειρά αλλά να μην περνά τον τελικό έλεγχο λόγω της πρόσφατης «αφλογιστίας» της Εμπολι.

Προγνωστικά Ιταλίας 04/05 Ουντινέζε - Νάπολι

Η εμφάνισε της Ουντινέζε στο Λέτσε ήταν ομάδας που έχει ήδη φύγει για διακοπές. Δίκαιη ήττα (1-0), θα μπορούσε να δεχτεί περισσότερα τέρματα ενώ επιθετικά ήταν σχεδόν ακίνδυνη. Κλείνει τη σεζόν δίχως κάποιο εφικτό στόχο, έχοντας σώσει την κατηγορία και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει και τις εμφανίσεις της.

Η Νάπολι είχε στήσει πάρτι για τον εορτασμό του τίτλου, έχοντας αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα και βλέποντας την Ιντερ να κερδίζει τη Λάτσιο και για να τα καταφέρει 6 αγωνιστικές πριν το τέλος έμενε απλά να πάρει τη νίκη κόντρα στη μαχητική Σαλερνιτάνα. Τα βρήκε σκούρα καθ’ όλη τη διάρκεια, αλλά κατόρθωσε να προηγηθεί με στημένη μπάλα στο 62’. Το «Μαραντόνα» πήρε «φωτιά», αλλά ο Ντιά της φιλοξενούμενης «χάλασε» το πάρτι με τέρμα στο 84’ (!). Να σημειωθεί ότι είχε γίνει sold out σε όλη τη πόλη για να γιορτάσει τον πρώτο τίτλο μετά από 33 χρόνια.

Η μαθηματική επιβεβαίωση του τίτλου μπορεί να μην ήρθε την περασμένη Κυριακή, αλλά μπορεί να συμβεί σήμερα μονάχα με έναν πόντο. Σε πτώση η απόδοση του «διπλού», με τη λογική να λέει ότι η Νάπολι πήρε το… μάθημά της και θα μπει για να κερδίσει για να μην ρισκάρει ξανά την στέψη! Η Ουντινέζε έχει και εξαιρετικά αμφίβολο τον πρώτο της σκόρερ. Το «διπλό» της Νάπολι σε ανώτερη τιμή το 1.76 της Winmasters μέσω των TopOdds στα προγνωστικά Ιταλίας 04/05.

Προγνωστικά Ιταλίας 04/05 με ποντάρισμα στη Νάπολι

04/05, 21:45 Ουντινέζε - Νάπολι 2 @1.76

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ