ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 10/5)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 10/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ (19:00): Να γράψει ιστορία και να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου (24/5) για πρώτη φορά στην ιστορία της θέλει η ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948. Έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα, κερδίζοντας 3-2 στον πρώτο αγώνα. Βρέθηκε να χάνει στο 17’, αλλά είχε κάνει την ολική ανατροπή από το ημίχρονο κιόλας και με γκολ από Σίντκλεϊ (30’), Κίριλοφ (32’) και Πεδρίνιο (41’). Καλύτερη συνολικά, πήρε αυτό που άξιζε. Επίσης, στον προηγούμενο γύρο, είχε αποκλείσει με ζόρια την Αρντά, με 1-0 στην παράταση με το πέναλτι του Πεδρίνιο. Στο πρωτάθλημα, μπαίνει στα πλέι οφ για τον τίτλο, αλλά χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες. Στην 3η θέση τερμάτισε στην κανονική διάρκεια, κλείνοντάς την με το 3-3 με την Σπαρτάκ Βάρνα και με το 0-0 με την Τσέρνο Μόρε. Συνολικά, πάντως, κάνει πολύ καλή σεζόν.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ (19:00): Η Λοκομοτίβ Σόφιας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Συν το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το πάλεψε, όσο μπορούσε, στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν για περισσότερα. Προηγήθηκε στο 17’ με τον Ναϊντένοφ, μείωσε στο 50’ σε 3-2 με τον Μαλεμπανά, αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Θυμίζουμε, πριν δύο μήνες και κάτι, είχε δεχτεί 6 γκολ από την ίδια ομάδα, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Υπάρχει απόσταση και καλείται να το σταθεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Έρχεται από το 1-1 στο πρωτάθλημα με την Αρντά και πιο πριν είχε μετρήσει 4 διαδοχικές ήττες, μέσα σε αυτές και εκείνη στο Κύπελλο. Τερμάτισε στην 9η θέση στην κανονική διάρκεια και θα παίξει στα πλέι οφ με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Europa Conference League.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡ (22:00): Με οδηγό τις δύο προκρίσεις σε ισάριθμες φορές που «συνάντησε» τη συμπολίτισσά της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, θα παραταχθεί η Μίλαν. Το 2002/03, οι «ροσονέρι» προκρίθηκαν στον τελικό (κατέκτησαν το τρόπαιο) με δύο ισοπαλίες (1-1 εκτός και 0-0 εντός) και το 2004/05 προκρίθηκαν στα ημιτελικά με δύο νίκες (2-0 εντός και 3-0 εκτός). Στη δεύτερη περίπτωση, έφτασαν και πάλι στον τελικό, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στον εμφύλιο των προημιτελικών, η φανέλα έπαιξε τον ρόλο της, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Νάπολι. Δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, αλλά, η εμπειρία και η… κυνικότητα, έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο, στο να βρίσκεται εκείνη στα ημιτελικά. Στο τελευταίο παιχνίδι για τη Serie A με αντίπαλο τη Λάτσιο, μπήκε με «το μαχαίρι στα δόντια» και έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 2-0, που την διατήρησε σε τροχιά τετράδας. Ερωτηματικό η παρουσία ή όχι του Λεάο (αρ. εξτρέμ). Ο Ιμπραΐμοβιτς (φορ) είναι τραυματίας, αλλά -ούτως ή άλλως- βρίσκεται εκτός λίστας.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡ (22:00): Τους δύο «γίγαντες» της Πορτογαλίας άφησε εκτός η Ίντερ, για να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στη φάση των «16» αντίπαλος της, ήταν η Πόρτο, σε δύο παιχνίδια, όπου οι άμυνες έπαιξαν τον πρωταρχικό ρόλο, όπως δείχνει το 1-0 στο Μιλάνο και το 0-0 στο Οπόρτο. Στα προημιτελικά, η κλήρωση έφερε στον δρόμο της, τη φορμαρισμένη Μπενφίκα. Σε αυτά τα παιχνίδια, «μίλησαν» οι επιθέσεις. Στη Λισαβόνα, οι «νερατζούρι» έβαλαν τις βάσεις (0-2), για να έρθει το 3-3 στο Μιλάνο. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι έχουν βρει τον εαυτό τους, όπως δείχνουν οι πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα-κύπελλο. Η πιο πρόσφατη επιβεβαίωση ήρθε στο «Ολίμπικο», όπου νίκησαν 2-0 τη Ρόμα και διατηρήθηκαν εντός τετράδας. Το αποψινό είναι το τέταρτο φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων, οι οποίες έχουν από μια νίκη στα ματς της Serie A, ενώ η Ίντερ έχει άλλη μια στο Σούπερ Καπ. Τραυματίας ο Σκρίνιαρ (στόπερ), την τελευταία στιγμή η απόφαση για Γκόσενς (αρ. χαφ) και Ντ’ Αμπρόζιο (μπακ-στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ