ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κλείνει στόματα και στην Τούμπα στο 3.20 ο Θρύλος!

Κλείνει στόματα και στην Τούμπα στο 3.20 ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί την τρίτη θέση στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (20:00)!

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με εκτός έδρας σημαντικό ντέρμπι, κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 10η και τελευταία στροφή των Playoffs.

Με 70 βαθμούς οι Πειραιώτες είναι σταθερά τρίτοι και με νίκη ή ισοπαλία θα τερματίσουν σε αυτή τη θέση, πάνω από τους τέταρτους Θεσσαλονικείς (67 βαθμοί).

Η τρίτη θέση στην τελική κατάταξη υπό προϋποθέσεις θα δώσει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, αντί για το Conference League, ωστόσο θα πρέπει να συνδυαστεί με ήττα του «δικεφάλου» στον τελικό Κυπέλλου Novibet απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Θρύλος πάντως σε κάθε περίπτωση θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο μια σεζόν που δεν τον βρίσκει στο θρόνο του πρωταθλητή για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια.

Αυτό δεν τον πτόησε ώστε να δείξει τη νοοτροπία πρωταθλητή που έχει στα ντέρμπι που προηγήθηκαν, καθώς δεν… χαρίστηκε σε κανέναν εκ των διεκδικητών.

Φρέναρε την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (0-0), ενώ έβαλε τέλος στα όνειρα του Παναθηναϊκού για τον τίτλο με το παλικαρίσιο 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη στο γκολ του Ρέαμπτσιουκ.

Στην Τούμπα ο Ολυμπιακός θα παίξει όπως πάντα για τη νίκη, ωστόσο γνωρίζει πως και η ισοπαλία θα του δώσει την τρίτη θέση. Στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα του ΠΑΟΚ έχει φύγει αήττητος, με ένα «διπλό» (1-2) και τρεις ισοπαλίες (1-1, 0-0, 0-0). Στο 3.20 να φύγει θριαμβευτής και αυτή τη φορά από την Τούμπα.

Παράλληλα, στα 10 τελευταία παιχνίδια με τον «δικέφαλο», ανεξαρτήτως έδρας, είτε στη Super League, είτε στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, μόλις 2 είχαν No Goal.ToGoal-Goal το συναντάμε στο 1.88. 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ