ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 18/5)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 18/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (22:00): Αδικείται από το σκορ του πρώτου αγώνα. Ήταν καλύτερη από τη Γιουβέντους και κυρίως κατάφερε να την αιφνιδιάσει. Βάσει σχεδίου μπήκε στο ματς με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Τρεις σπουδαίες στιγμές, η τέταρτη ήταν και η... φαρμακερή, αφού στο 26' ο Εν Νεσίρι κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 της Σεβίλλης στο Τορίνο. Στο δεύτερο μέρος κοίταξε κυρίως να διασφαλίσει το σκορ, το έκανε αποτελεσματικά μέχρι τις καθυστερήσεις, την... πάτησε στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο 97' ο Γκάτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 κρατώντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Στην έδρα της η Σεβίλλη είναι πολύ ισχυρή και αήττητη στα εννιά τελευταία παιχνίδια που έδωσε εκεί στο Europa League. Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 3-0 της Βαγιαδολίδ. Οι Μαρκάο, Νιανζού και Χορδάν είναι εκτός.

Στοίχημα Εκλογές 2023 – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (22:00): Δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26' με το γκολ του Εν Νεσιρί και γενικά προβλημάτισε με την εικόνα της. Φτωχό παιχνίδι μεσοεπιθετικά, έμοιαζε εγκλωβισμένη από το καλό διάβασμα του αντιπάλου προπονητή. Ο Αλέγκρι τα έπαιξε όλα για όλα στο φινάλε για να βρει γκολ ισοφάρισης και το κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο 97' ισοφάρισε ο Γκάτι, με το τελικό 1-1 να ηχεί πολύ θετικά βάσει εξέλιξης του αγώνα. Θα τα παίξει όλα για όλα στην Ανδαλουσία. Για την πρόκριση που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει ένα τρόπαιο το οποίο θα τη στείλει στο Champions League της επόμενης σεζόν. Γιατί στην Ιταλία ναι μεν έχει σταθεροποιηθεί στην τετράδα, πλην όμως κινδυνεύει πολύ με αφαίρεση εννιά βαθμών. Που θα της στερήσουν την Ευρώπη μέσω Serie A. Δύσκολη η αποστολή της στη Σεβίλλη, εκτός ο μπακ Ντε Σίλιο, ο στόπερ Μπονούτσι και ο μέσος Πογκμπά.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΡΟΜΑ (22:00): Η Λεβερκούζεν θέλει να βρεθεί ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό μετά το 2002, τότε που στην Γλασκώβη είχε ηττηθεί με 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League. Να σημειώσουμε, μάλιστα, έχει πάρει μία φορά στην ιστορία της το Europa League, πρώην Κύπελλο UEFA, το 1988 απέναντι στην Εσπανιόλ, σε διπλούς τελικούς. Τώρα, στην προκειμένη περίπτωση, ψάχνει νίκη επί της Ρόμα για να ανατρέψει το 1-0 που έχασε στο «Ολίμπικο». Δεν ήταν κακή, αλλά δεν ήταν και καλή. Και απείλησε ελάχιστα, αλλά θα μπορούσε να είχε βρει γκολ, είτε στα 42 δευτερόλεπτα με το σουτ του Όλντριχ, είτε στο 7’ με το σουτ του Βιρτζ. Στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 1-1 εκτός με την Στουτγκάρδη, ισοφαρίζοντας στο 70’ με πέναλτι του Παλάσιος. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει κιόλας, αλλά δεν αξιοποίησε κάποια από τις (λίγες, είναι η αλήθεια) ευκαιρίες που έφτιαξε. Εκτός με τραυματισμό οι Κοσουνού (στόπερ), Μπελαραμπί (εξτρέμ), Σικ (φορ), Όλντριχ (χαφ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΡΟΜΑ (22:00): Η Ρόμα φλερτάρει με την παρουσία της σε δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό τελικό, μιας και πέρσι πήρε το Europa Conference League. Παίζει για δύο αποτελέσματα και περιμένουμε από τον Ζοσέ Μουρίνιο να προσπαθήσει, πρωτίστως, να διαφυλάξει την άμυνα της ομάδας του. Στον πρώτο αγώνα, πάντως, πήρε καλό βαθμό. Το έκανε με επιτυχία, μιας και ήταν λίγες οι στιγμές που απειλήθηκε από τη Λεβερκούζεν. Πάντως, είναι μεγάλη παγίδα αν πάει η Ρόμα και παίξει μόνο άμυνα στη Γερμανία, η Λεβερκούζεν είναι δυνατή ομάδα. Στο πρωτάθλημα, στο 0-0 με την Μπολόνια, δεν είχε καλή εικόνα, σε ματς που ο Μουρίνιο έδωσε ανάσες σε Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Πελεγκρίνι, Μάτιτς, Σπινατσόλα και Έιμπραχαμ. Κάπως έτσι, έχει χάσει οριστικά επαφή με την 4άδα, μιας και στη Serie A’ έχει συμπληρώσει 5 αγώνες χωρίς επιτυχία (τελευταία, το 3-0 επί της Ουντινέζε στις 16/4). Εκτός δίνονται οι Ελ Σαράουι (εξτρέμ), Κάρσντορπ (δεξί μπακ), Κουμπούλα (στόπερ) και Γιορέντε (στόπερ), αμφίβολος ο Σμόλινγκ (στόπερ). Κανονικά στην αποστολή ο Ντιμπάλα, μένει να δούμε αν θα είναι έτοιμος να παίξει.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ