ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 23/5)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 23/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΛΜΕΡΙΑ (20:30): Είχαμε αναφέρει στην ανάλυση του αγώνα της Σοσιεδάδ με την Μπαρτσελόνα πως οι Βάσκοι πάνε στο Καμπ Νου σε μια καλή συγκυρία γι' αυτούς. Και ποια ήταν αυτή; Το ότι η Μπάρτσα θα γιόρταζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μπορεί να... χαλάρωνε και να μην ήταν απολύτως συγκεντρωμένη σε ένα ματς που δεν έχει πλέον για εκείνη βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μάλιστα στη στήλη που δώσαμε σημείο για το ματς, αναφέραμε πως οι Βάσκοι μπορούν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος. Το έκαναν και πλήρωσαν σε απόδοση 2.50. Η νίκη με 2-1 στο Καμπ Νου που ήρθε από γκολ των Μερίνο στο 5' και Σορλόθ στο 72' (μείωσε ο Λεβαντόφσκι στο 90'), φέρνει πλέον τη Σοσιεδάδ αγκαλιά με την τέταρτη θέση και το Champions League. Παρέμεινε το συν πέντε από τη Βιγιαρεάλ, έχει ματς με Αλμερία και Σεβίλλη εντός και με την Ατλέτικο εκτός. Αν πάρει το παιχνίδι με την Αλμερία, θα χρειάζεται μαθηματικά έναν βαθμό. Εκτός θα είναι ο Νταβίντ Σίλβα, ο Σαντίκ και ο Μέντες.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΛΜΕΡΙΑ (20:30): Η έδρα την οδηγεί στην παραμονή. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας τρίποντο για την Αλμερία, που ήταν επιβλητική στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Μαγιόρκα. Το τελικό 3-0 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτης και έδωσε στην Αλμερία μια πάρα πολύ μεγάλη ανάσα όσον αφορά την πιθανότητα παραμονής στην κατηγορία. Στους 39 πλέον και στο συν πέντε από την παραμονή στη La Liga. Σε ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά, με γκολ από τον Λαζάρο στο 12', ενώ στο 42' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Ο Λαζάρο εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή, αφού ένα τρίτο γκολ δικό του ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την Αλμερία που έφτασε στο τελικό 3-0. Το βήμα παραμονής ήρθε, απομένουν τα ματς με Σοσιεδάδ, Βαγιαδολίδ και Εσπανιόλ για να καταφέρει τον στόχο της. Τσούμι, Σφιντέρσκι και Τουρέ οι απουσίες για το ματς με τη Σοσιεδάδ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (23:00): Νέα ήττα για τη Βαγιαδολίδ, η οποία βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Με 35 βαθμούς, είδε τη Χετάφε να φέρνει ισοπαλία και να τη φτάνει, είτε την Εσπανιόλ να κερδίζει και να μειώνει στον πόντο. Και πλέον βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, στην ισοβαθμία με τη Χετάφε κι έχοντας το ματς με την Μπαρτσελόνα μπροστά της. Όλα αυτά προήλθαν από το γεγονός πως μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες, έχοντας δεχτεί 14 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Τελευταία ήττα ήταν και... μαχαιριά, αφού ήρθε πριν λίγες μέρες από την Κάντιθ με την οποία ήταν ισόβαθμη πριν από το παιχνίδι. Σε ένα ματς κλειστό, που πήγαινε προς το 0-0, η Κάντιθ βρήκε γκολ στο 69' με τον Μπονγκοντά. Η Βαγιαδολίδ ανοίχτηκε για την ισοφάριση, με την Κάντιθ να το εκμεταλλεύεται και στο 76' να κερδίζει πέναλτι, από το οποίο προήλθε το 2-0 και πάλι από τον Μπονγκοντά. Ακολουθούν τα ματς με Θέλτα και Έλτσε. Εκτός για τη Βαγιαδολίδ οι Πέρες, Αμαλάχ και Τουχάμι.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (23:00): Την πάτησε η Μπαρτσελόνα από τη Σοσιεδάδ στο Καμπ Νου, σε ένα ματς που... μύριζε γκέλα πάντως από μακριά. Και το είχαμε επισημάνει και στην ανάλυση του αγώνα και στη στήλη. Πως η Μπαρτσελόνα έχοντας πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, δύσκολα θα κατάφερνε να κρατηθεί συγκεντρωμένη σε ένα ματς που ο αντίπαλος είχε κίνητρο. Και δεν είναι άλλο από το να κρατήσει την απόσταση των πέντε πόντων από την πέμπτη Βιγιαρεάλ. Δέχτηκε ένα γκολ νωρίς η Μπάρτσα, δεν είχε καλή λειτουργία, δέχτηκε και δεύτερο στο δεύτερο ημίχρονο. Μείωσε ο Λεβαντόφσκι στο 90' για το τελικό 1-2, δε χάλασε πάντως η φιέστα της Μπάρτσα που φαίνεται να έχει ξεμείνει από κίνητρο. Πέδρι και Αραούχο οι δύο απουσίες, Μαγιόρκα και Θέλτα οι δύο επόμενοι αντίπαλοι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ