ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γαλλία - Ελλάδα με Stoiximan Master!

Γαλλία - Ελλάδα με Stoiximan Master!

Για την 4η αγωνιστική του Group B στην προκριματική φάση του Euro 2024, η Ελλάδα δοκιμάζεται στο Παρίσι, απέναντι φαβορί του ομίλου, Γαλλία,  σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η ομάδα του Ντεσάν μετράει το απόλυτο μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Με εννέα βαθμούς και γκολ 8-0, το ένα εκ των δύο εισιτηρίων πρόκρισης είναι μάλλον στο... τσεπάκι των «τρικολόρ».

Με σβηστές μηχανές η Γαλλία επικράτησε 3-0 του Γιβραλτάρ στο Φάρο, έκανε συντήρηση δυνάμεων και προφανώς στοχεύει στο 4/4 κόντρα στην Ελλάδα. Το βάθος του ρόστερ φαντάζει ανεξάντλητο και ο Ντεσάν έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει πάντα την ομάδα του στις ανάγκες ενός αγώνα ανάλογα με τον αντίπαλο.

Ελλάδα: Over 0.5 γκολ & Over 2.5 κάρτες στο 5.80 από 4.64 σε Super Ενισχυμένες στη Stoiximan!

Η Ελλάδα έκανε το 2/2 απέναντι στην Ιρλανδία. Ο Μπακασέτας έδωσε το προβάδισμα στο 15', πριν ο Κόλινς φέρει στα ίσια το ματς 12 λεπτά αργότερα. Ωστόσο η απίθανη ασίστ του αρχηγού στον Μασούρα και το άψογο πλασέ του τελευταίου, έδωσαν εκ νέου προβάδισμα στο 49', με το 2-1 υπέρ της γαλανόλευκης να μένει μέχρι το φινάλε. Δ

Δύσκολο το έργο της Ελλάδας στο Group B, που μοιάζει ωστόσο αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες της απέναντι στις Γαλλία και Ολλανδία. Ο Πογέτ έχει βάλει σε μια σειρά τα αποδυτήρια, οι ρόλοι στο χορτάρι είναι μοιρασμένοι και η Ελλάδα είναι ξανά μια ομάδα με πλάνο και συνοχή.

Σαφώς και η παρέα του Εμπαπέ έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Άλλωστε μιλάμε για ομάδα ικανή να πρωταγωνιστεί σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια. Η Ελλάδα φτάνει στο ματς δίχως άγχος. Το βάρος προφανώς θα πέσει στα μετόπισθεν, ενώ η απειλή μπορεί να έρθει κυρίως μέσω αντεπιθέσεων ή τις στημένες φάσεις. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Γαλλία Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ