ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 19/6)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 19/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (21:45): Το 3/3 στον Β’ Όμιλο των προκριματικών έχει κάνει η Γαλλία, μαζί με ισχυρό βήμα πρόκρισης. Άλλωστε, με το που έγινε η κλήρωση ήταν γνωστό πως εκείνη ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, μαζί με την Ολλανδία. Τους «οράνιε» τους «καθάρισε» με 4-0 στην πρεμιέρα των προκριματικών. Ακολούθησε το ζόρικο 1-0 επί της Ιρλανδίας με το γκολ του Παβάρ και προ ημερών νίκησε, δια περιπάτου, 3-0 εκτός του Γιβραλτάρ. Θα μπορούσε να είχε βάλει και άλλα τόσα ή και ακόμη παραπάνω, σε ματς που έκανε άνω των 30 τελικών, από τις οποίες οι 9 εντός εστίας. Σκόραρε ένα γκολ ο Εμπαπέ και θέλει άλλο ένα για να γράψει ιστορία και να γίνει ο Γάλλος ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν. Με αυτό το τέρμα «έπιασε» στην κορυφή τον Ζιστ Φοντέν που είχε βάλει 53 γκολ το 1958 και με άλλο ένα, θα καταρρίψει και αυτό το ρεκόρ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (21:45): Η Ελλάδα νίκησε 2-1 την Ιρλανδία, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από τα καλύτερα παιχνίδια της, σε φάση που ενδεχομένως και αυτό το 2-1 να την αδικεί λίγο, θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ. Το πέναλτι του Μπακασέτα στο πρώτο ημίχρονο την έβαλε σε θέση οδηγού, αλλά ισοφαρίστηκε σε μία στιγμή αδράνειας με την προβολή του Κόλινς στο δεύτερο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μία στιγμή «μαγείας» ήταν αρκετή. Η καταπληκτική κάθετη του Μπακασέτα και το υπέροχο πλασέ του Μασούρα με το αριστερό, έφεραν αυτό το 2-1, με την εθνική μας να κρατάει ως το τέλος. Δέχτηκε πίεση σε κάποιες στιγμές, με τον Βλαχοδήμο να αντιδράει εξαιρετικά στα σουτ του Κόλινς και του Ντόχερτι. Έτσι, μαζί με το 3-0 επί του Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα της, η Ελλάδα έχει κάνει το 2/2 στον όμιλο και τώρα πάει στο Παρίσι να το παλέψει και να φανεί ανταγωνιστική.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ (21:45): Την πρώτη ήττα στο γκρουπ, αλλά και πρώτη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, γνώρισε η Σλοβενία στο Ελσίνκι την περασμένη Παρασκευή (16/6). Η ομάδα του Ματίαζ Κεκ έχασε με σκορ 2-0 από την Φινλανδία, σε ένα ματς που δεν κατάφερε να σταθεί με μεγάλη επιτυχία στο ύψος της περίστασης. Ήταν το πιο δύσκολο μέχρι τώρα, αφού είχαν προηγηθεί τα δύο νικηφόρα απέναντι σε Καζακστάν και Σαν Μαρίνο. Οι 6 βαθμοί σε 3 αγώνες δεν είναι άσχημος απολογισμός, αλλά άπαντες γνωρίζουν ότι με την σκανδιναβική ομάδα θα παλέψουν κατά βάση για το ένα εισιτήριο για τα τελικά του EURO 2024. Και μια ήττα με δύο γκολ διαφορά, δεν τη λες και καλή… Το θετικό είναι ότι πλην του Όμπλακ (κίπερ), ο οποίος δεν βρίσκεται στην αποστολή, δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ (21:45): Τον… Χάρο με τα μάτια της είδε η Δανία στο παιχνίδι της Παρασκευής (16/6) με τη Βόρειο Ιρλανδία στην Κοπεγχάγη. Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και μετά από το «στείρο» πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Βιντ στο 47’. Στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ισοφάριση, αλλά μετά από έλεγχο πέντε λεπτών στο VAR, το γκολ ακυρώθηκε κι έτσι ήρθε η επιστροφή στις νίκες (1-0), μετά το κάζο του Μαρτίου από το Καζακστάν. Για όσους δεν θυμούνται, οι Δανοί προηγούνταν 2-0 μέχρι το 72’, αλλά κατάφεραν να χάσουν 3-2. Δύο νίκες σε τρεις αγωνιστικές είναι ο απολογισμός του φαβορί για την πρωτιά στον 8ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024. Αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες, δεν πρέπει να έχει τέτοιου τύπου αποτελέσματα. Στα ευχάριστα ότι η αποστολή είναι πλήρης.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ