ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 21/6)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 21/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ U21 - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21 (19:00): Ξεκινάει η τελική φάση του Euro 2023 U21, μία διοργάνωση που διεξάγεται σε Γεωργία και Ρουμανία. Η Γεωργία U21, πάντως, είναι το απόλυτο αουτσάιντερ στον Α’ Όμιλο, μιας και πέρα από την αποψινή της αντίπαλο, παίζει ακόμη με Βέλγιο και Ολλανδία! Ως διοργανώτρια, δεν έδωσε προκριματικά και την έβγαλε με διεθνή φιλικά. Στα δύο τελευταία, νίκησε 2-0 την Κύπρο U21 και πιο πριν 1-0 τη Λετονία U21, αυτά τον περασμένο Μάρτιο. Από τους καλύτερους παίκτες της ο Ζούρικο Νταβιτασβίλι, ο εξτρέμ της Μπορντό με τη γεμάτη χρονιά, ο οποίος έχει δηλωθεί στο ρόστερ της αν και προ ημερών έπαιξε με την πρώτη ομάδα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ U21 - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21 (19:00): Η Πορτογαλία U21 αποτελεί το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση. Εδώ και πολλά χρόνια έχει τρομερή παραγωγή ταλέντων και η φετινή φουρνιά της δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Φάμπιο Σίλβα (φορ-Αϊντχόφεν), ο Νέτο (εξτρέμ-Γουλβς), ο Βιτίνια (φορ-Μαρσέιγ), ο Ταβάρες (αριστερό μπακ-Μαρσέιγ), ο Αλμέιδα (χαφ-Βαλένθια) είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μιλάμε, άλλωστε, για νεαρούς ποδοσφαιριστές που (οι περισσότεροι) είχαν γεμάτες σεζόν στις ομάδες τους! Μαζί είναι και ο χαφ Ντάντας που έπαιξε φέτος στον ΠΑΟΚ. Στον προκριματικό όμιλο, όπου έπαιξε μαζί με την Ελλάδα (3η με 17 βαθμούς), έκανε περίπατο! Τελείωσε το γκρουπ με 9-1-0 και 41-3 γκολ, με πρώτο σκόρερ τον Γκονζάλο Ράμος, τον φορ της Μπενφίκα ο οποίος πλέον έχει καθιερωθεί στη μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας!

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21 - ΙΣΠΑΝΙΑ U21 (21:45): Η Ρουμανία συμμετέχει στην τελική φάση της διοργάνωσης ως μια από τις δύο οικοδέσποινες (η άλλη είναι η Γεωργία). Είναι η τρίτη διαδοχική συμμετοχή της και ελπίζει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Η καλύτερη παρουσία ήταν το 2019, όταν και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, ενώ προ διετίας (2021) δεν μπόρεσε να περάσει από τη φάση των ομίλων. «Σε αυτό το επίπεδο, οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Οι παίκτες έχουν ισχυρό κίνητρο γιατί το τουρνουά διεξάγεται στην πατρίδα τους και με τη βοήθεια του κόσμου μακάρι να μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Εμίλ Σαντόι. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Ουκρανία (24/6) και Κροατία (27/6). Δεν έχει κερδίσει σε κανένα φιλικό τους τελευταίους 15(!) μήνες, έχοντας απολογισμό τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21 - ΙΣΠΑΝΙΑ U21 (21:45): Με υγιεινό… περίπατο προκρίθηκε η Ισπανία στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η «φούρια ρόχα» βρέθηκε στον Γ’ όμιλο, όπου συγκέντρωσε 27 βαθμούς με απολογισμό 9 νίκες και 1 ήττα σε 10 αγώνες. Μαζί με τη Γερμανία από τον Β’ όμιλο είχε την καλύτερη συγκομιδή βαθμών και με την Πορτογαλία από τον Δ’ όμιλο την καλύτερη επίθεση της προκριματικής φάσης με 41 γκολ! Πάει στο τουρνουά με υψηλές βλέψεις, αφού είναι η πολυνίκης, μαζί με την Ιταλία, με 5 κατακτήσεις (1986, 1998, 2011, 2013, 2019). Στην προηγούμενη διοργάνωση η πορεία σταμάτησε στα ημιτελικά. «Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Εκτός από το πνεύμα, είμαστε μια ομάδα που παλεύει σκληρά για τη νίκη» δήλωσε ο Σάντι Ντένια. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Κροατία (24/6) και αυτό με την Ουκρανία (27/6).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ