ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η Stoiximan δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσεις το διαφαινόμενα τεράστιο φετινό ενδιαφέρον, με μακροχρόνιες συνδυαστικές προβλέψεις στο στοίχημα για κατάκτηση τίτλου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μαζί!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποτελούν το διαχρονικό ζευγάρι αθλητικής αντιπαράθεσης.

Η περυσινή, ραγδαία αγωνιστική άνοδος και η διεκδίκηση του τίτλου της Stoiximan Super League από τους «πράσινους», τους μετακίνησε εκ νέου στις ομάδες της ελίτ.

Εκεί όπου βρίσκεται εδώ και δύο γεμάτες δεκαετίες, αδιαλείπτως, ο Ολυμπιακός ο οποίος θα διεκδικήσει το τρόπαιο και τη σεζόν 2022/23.

Οι αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα στη Stoiximan Super League.

Τα δεδομένα όμως και οι ειδήσεις από το μπασκετικό περιβάλλον, με την κολοσσιαία αύξηση του budget στον Παναθηναϊκό και τις εντυπωσιακότατες κινήσεις σε παίκτες, σχηματίζουν ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη μεριά είναι ο πρωταθλητής των τελευταίων ετών και η ομάδα που διεκδίκησε δύο φορές το τρόπαιο της Ευρωλίγκας στο Final 4 το 2022 και το 2023.

Παρά τις δύο μεγάλες του απώλειες, διατηρεί έναν κορμό, μια φιλοσοφία και μια ροή στο παρκέ που δεν επηρεάζονται τόσο απλά, από τη μία μέρα στην άλλη.

Οι αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα στη Basket League.

Ως εκ τούτου το στοιχηματικό ενδιαφέρον ανεβαίνει κατακόρυφα. Με το συνδυαστικό ποντάρισμα για κατάκτηση τίτλου σε Stoiximan Super League και Basket League Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ενισχυμένες αποδόσεις από 6.80 σε 7.30, για να κατακτήσουν τον τίτλο και στις δύο λίγκες!

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ