ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 11/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 11/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00) - ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μπέρνλι έλειψε μόλις έναν χρόνο από την Premier League. Και φρόντισε να επιστρέψει σε αυτήν με τρόπο εντυπωσιακό! Με τον Βινσέντ Κομπανί στον πάγκο, κάποιοι ίσως να αμφέβαλλαν στην αρχή, όμως, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: «Έσπασε» την 100άρα (101 βαθμοί), γνωρίζοντας μόλις 3 ήττες σε σύνολο 46 αγώνων. Και είναι πράγματι εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς πόσο σκληρό πρωτάθλημα είναι η Championship. Σκεφτείτε, η Φούλαμ που ανέβηκε... τρένο, πρόπερσι, μάζεψε 11 βαθμούς λιγότερους! Προφανώς και ο Βέλγος τεχνικός (και θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι) συνεχίζει στη θέση του, δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Παίζει για δεύτερη φορά αντίπαλος με την πρώην ομάδα του, μιας και έπαιξε και πέρσι, για το Κύπελλο Αγγλίας, στο «Έτιχαντ», όπου οι «πολίτες» επικράτησαν με 6-0. Όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε ομάδα που ανεβαίνει κατηγορία, έτσι και η Μπέρνλι ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, υπολογίζονται περίπου στα 80!

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00) - ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την περσινή σεζόν, κατακτώντας το Champions League, και μπήκε με το αριστερό στη φετινή, χάνοντας το Σούπερ Καπ Αγγλίας από την Άρσεναλ, στα πέναλτι. Προηγήθηκε με την γκολάρα του Πάλμερ (πλασέ με το αριστερό στο απέναντι «παράθυρο») στο 77’, αλλά ισοφαρίστηκε (1-1) στο 90+11’ με το πλασέ του Τροσάρ και την κόντρα στον Ακάνζι. Και στα πέναλτι ηττήθηκε με 4-1, με τους Ντε Μπρούινε και Ρόδρι να αστοχούν στις εκτελέσεις τους. Το ήθελε και αυτό το τρόπαιο ο Γκουαρντιόλα, αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος. Άλλωστε, αυτά που «έπρεπε», τα πήρε πέρσι. Φιλοξενείται σε ένα γήπεδο, «Τερφ Μουρ», που μετράει 4 διαδοχικά διπλά στο πρωτάθλημα και έχει να χάσει από τον Μάρτιο του 2015!

Η εκτίμηση του αγώνα

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (23:00) - ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η πιο... τρελή χρονιά στην ιστορία της Σεβίλλης ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο πέρσι. Κι εκεί που αντιμετώπιζε για μήνες τον κίνδυνο του υποβιβαμού, τελικά έφτασε στην κατάκτηση του Europa League και κέρδισε και μια θέση στο Champions League. Ανοίγει την αυλαία αφού την Τετάρτη έχει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνεχίζει στον πάγκο, αφού αποτελεί τον... αναμορφωτή της Σεβίλλης, αυτός που δε συνεχίζε είναι ο τεχνικός διευθυντής, Μόντσι, που πήγε στην Άστον Βίλα. Ενισχύθηκε με ορισμένες καλές μεταγραφές όπως του Μπαντέ και του Τζιμπρίλ Σο. Μία νίκη απέναντι στην Μπέτις και δύο ισοπαλίες με Κρίσταλ Πάλας και Ατλέτικο στα φιλικά. Εκτός οι Νιανζού και Μαρκάο από την πρεμιέρα, έτοιμος ο Λαμέλα.

 

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (23:00) - ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Μια ακόμα σεζόν που ξεκινάει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα για τη Βαλένθια. Αιτία ο εξαφανισμένος ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν υπάρχει πουθενά αλλά δεν πουλάει την ομάδα, παρά τις διαμαρτυρίες του κόσμου που είναι επαναλαμβανόμενες. Δε φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του Πίτερ Λιμ, παρά το γεγονός πως η ομάδα πέρσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική έπειτα από συνδυασμό αποτελεσμάτων. Έχασε πολλούς βασικούς παίκτες, όπως ο Καβάνο, ο Λίνο, ο Νίκο Γκονζάλες και ο Μορίμπα, δεν έχει ιδιαίτερη ενίσχυση, με τον Ρούμπεν Μπαράχα να περιμένει 4-5 παίκτες μέχρι το τέλους Αυγούστου. Αλλά το πρόβλημα είναι μεγάλο και η σεζόν θα είναι ξανά δύσκολη για τις νυχτερίδες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ