ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκενκ – Ολυμπιακός: Ο ρυθμός του αγώνα βγάζει σημεία

Γκενκ – Ολυμπιακός: Ο ρυθμός του αγώνα βγάζει σημεία

Τη Γκενκ αντιμετωπίζει το Ολυμπιακός, με σκοπό τη πρόκριση στα play-off του Europa League και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά της αναμέτρησης.

Σε ένα παιχνίδι που το σκορ άνοιξε πριν καν ολοκληρωθεί το 1ο λεπτό, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Συνολικά ήταν μια ισορροπημένη αναμέτρηση, με υψηλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, ενώ οι ερυθρόλευκοι» είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Πασχαλάκη, ο οποίος κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Γκενκ – Ολυμπιακός

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1

Ανάλυση Γκενκ

Η Γκενκ έμεινε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κι έτσι χρειάστηκε χρόνος ώστε να επανέλθει στο πλάνο της. Επιθετικά ήταν καλή και κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως αμυντικά έκανε λάθη και κάποιες φορές έδειξε πως δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στην πίεση του αντιπάλου. Την Κυριακή κέρδισε τη Σερλκ Μπριζ (0-1), για το πρωτάθλημα, ξεκουράζοντας αρκετούς βασικούς παίκτες.

Με το εις βάρος της 1-0 είναι αναγκασμένη να ψάξει το γκολ και ειδικά όσο περνάει η ώρα θα ρισκάρει και περισσότερο. Πρόκειται για μια ομάδα που συνηθίζει να παίζει επιθετικά και είναι καλή σε αυτόν τον τομέα, οπότε η λογική λέει πως θα προσπαθεί να χτίσει επιθέσεις κάθε φορά που θα κερδίζει την μπάλα. Από την άλλη, θα πρέπει να προσέξει αρκετά ώστε να μην παρασυρθεί, καθώς έτσι θα δώσει χώρο στον αντίπαλο για αντεπιθέσεις.

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει από νωρίς και να σοκάρει τον αντίπαλο, μη επιτρέποντας του να αγωνιστεί με το πλάνο που ξεκίνησε. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δείξει από την προετοιμασία τους πως φέτος θα είναι μια ομάδα που πιέζει ψηλά τον αντίπαλο και αγωνίζεται σε υψηλό ρυθμό, πράγμα που έκαναν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους και τους βγήκε. Αμυντικά βέβαια δεν είχαν καλή εικόνα και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούν σε αυτόν τον τομέα, όμως το πρώτο δείγμα ήταν θετικό.

Στον επαναληπτικό δεν περιμένουμε να αλλάξει συνταγή, με το αμυντικό του πλάνο να περιλαμβάνει αρκετή πίεση στον αντίπαλο, ενώ επιθετικά αναμένεται να απειλήσει κυρίως με γρήγορες αντεπιθέσεις. Το γεγονός πως είναι νέα ομάδα δημιουργεί θέματα συνοχής, γι' αυτό και μάλλον στην ενδεκάδα θα βρεθούν ξανά οι πιο έμπειροι.

Το Mundobasket 2023 στο Betmarket.gr: Πρόγραμμα, διασταυρώσεις και αποδόσεις

Γκενκ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά

Όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι, αναμένεται να έχουμε μια αναμέτρηση με ρυθμό και αρκετές φάσεις. Οι δύο ομάδες παίζουν σε υψηλό τέμπο, πιέζουν αρκετά τον αντίπαλο και επιλέγουν να δημιουργούν τις επιθέσεις τους με ταχύτητα, συνεπώς η πιο ενδιαφέρουσα στοιχηματική επιλογή είναι το Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 1.73, στο Betshop.

Ακόμη, ενδιαφέρον υπάρχει και στην αγορά των στατιστικών. Ο Ολυμπιακός, όπως είπαμε και παραπάνω, επιλέγει να πιέζει αρκετά τον αντίπαλο, ακόμη και ψηλά στον χώρο, γεγονός που οδηγεί συχνά σε φάουλ. Εκτός αυτού, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για να προστατέψουν το προβάδισμα τους, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι να προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να κόψουν τον ρυθμό του αντιπάλου. Η επιλογή να κάνει ο Ολυμπιακός 16+ φάουλ, προσφέρεται σε απόδοση 2.80 στη Novibet και σίγουρα έχει αξία.

Γκενκ - Ολυμπιακός: Betmarket επιλογές

17/08, 21:00 Γκενκ – Ολυμπιακός Goal/Goal @1.73

17/08, 21:00 Γκενκ – Ολυμπιακός Ολυμπιακός 16+ φάουλ @2.80

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ