ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τα προγνωστικά της αναμέτρησης

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τα προγνωστικά της αναμέτρησης

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD (21:30)

Ανάλυση ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και έκανε ήδη την πρώτη της γκέλα για το πρωτάθλημα. Η «Ένωση» έχει παρουσιάσει αρκετά αμυντικά θέματα και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κρατήσει την εστία της ανέπαφη σε καμία επίσημη αναμέτρηση. Η ψυχολογία της γενικότερα δεν είναι καλή, ενώ από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάζει ο Μάνταλος και ο Λιβάι. Στα θετικά, έχει δώσει ήδη αρκετούς αγώνες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και σε συνθήκες πίεσης.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Αλμέιδα δεν συνηθίζει να αλλάζει το πλάνο του, όμως εδώ μάλλον θα αναγκαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές. Άρα, περιμένουμε μεν μια ΑΕΚ που θα πιέζει τον αντίπαλο και θα προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να κλέψει την μπάλα, ενώ σε περίπτωση που συμβεί αυτό θα ψάχνει άμεσα τις αντεπιθέσεις, όμως μια ήττα εδώ θα φέρει προβλήματα σε πολλούς τομείς, συνεπώς θα έχει περισσότερο απ' ότι συνήθως το μυαλό της στην άμυνα και δεν θα ρισκάρει στο αμυντικό μισό.

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φέτος μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία, ενώ κατάφερε να βρεθεί στους ομίλους του Europa League. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, με τον Μαρτίνεθ να έχει ξεκάθαρο πλάνο και την ομάδα να αποκτά σιγά σιγά αγωνιστική ταυτότητα. Επιπλέον, οι προσθήκες των τελευταίων ημερών έφεραν ενθουσιασμό στον σύλλογο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος αποτελούν ένα σύνολο που αγωνίζεται σε υψηλό ρυθμό, πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο και όταν επιτίθεται χτίζει το παιχνίδι του με ταχύτητα, συνήθως προς τα πλάγια. Αμυντικά υπάρχει συγκέντρωση και δεν είναι τυχαίο πως ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα, με μόνο αρνητικό το ότι δεν έχει αγωνιστεί κόντρα σε ομάδα με επιθετική προσέγγιση και υψηλή ποιότητα.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά

Δύο είναι τα πλεονεκτήματα της ΑΕΚ, όμως δεν δικαιολογούν τον φαβοριτισμό του άσου. Η έδρα και η ανάγκη για ξέσπασμα της «Ένωσης» σίγουρα λειτουργούν υπέρ της, όμως το τάιμινγκ είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε φόρμα, έχουν καλή ψυχολογία και είναι η πρώτη ομάδα που πέρασε νικηφόρα από την «Αγιά Σοφιά». Το παιχνίδι θεωρείται συνολικά τουλάχιστον ισορροπημένο, με τη διπλή ευκαιρία Χ2 να ξεχωρίζει στα προγνωστικά στοιχήματος και να προσφέρεται στο αξιόλογο 1.70, στη Stoiximan.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά

 

  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Διπλή ευκαιρία - Χ2 σε απόδοση 1.70

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ