ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βήμα πρόκρισης στο 3.20 για τα «πολυβόλα» του Μαρτίνεθ!

Βήμα πρόκρισης στο 3.20 για τα «πολυβόλα» του Μαρτίνεθ!

Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45)!

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει τους κατόχους του Conference League στο Φάληρο με μοναδικό στόχο το πρώτο «τρίποντο» στον όμιλο.

Οι Πειραιώτες στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν καταφέρει να μαζέψουν μόνο έναν βαθμό, καθώς ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τη Φράιμπουργκ (2-3), ενώ παρότι προηγήθηκαν με 2-0, έμειναν στο 2-2 εκτός έδρας με την Μπάτσκα Τοπόλα.

Τώρα όμως είναι η 3η και… φαρμακερή στροφή, με την αγγλική ομάδα να έρχεται στον Πειραιά έχοντας ήδη 2/2 που την έχει οδηγήσει στην κορυφή του ομίλου, χάρη στο 3-1 με την Μπάτσκα Τοπόλα και το 1-2 στη Γερμανία με την Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος για νίκη κόντρα στα «σφυριά» προερχόμενος από το επεισοδιακό και ημιτελές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου η διακοπή στο 50’ ήρθε στη χειρότερη δυνατή στιγμή, όταν μόλις είχε ισοφαρίσει ο Καμαρά και το μομέντουμ ήταν ξεκάθαρα υπέρ των αήττητων πρωτοπόρων του πρωταθλήματος.

Νίκη επί της αγγλικής ομάδας ενώπιον της «καυτής» εξέδρας θα ανεβάσει ξανά τον «ερυθρόλευκο» ενθουσιασμό και θα επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, σπάζοντας το αήττητο 17 αγώνων που έχει από πέρυσι στην Ευρώπη η ομάδα του Ντέβιντ Μόγιες. Η πρώτη νίκη του Θρύλου στον όμιλο του Europa League προσφέρεται σε απόδοση 3.20!

Η ομάδα του Μαρτίνεθ έχει σκοράρει και στα τρία φετινά ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο ημίχρονο και με τον κόσμο στο πλευρό της, μπορεί να παρασύρει κάθε αντίπαλο. Να σκοράρουν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο το συναντάμε σε απόδοση 2.20.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλο αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ