ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με έξι νίκες και μία ισοπαλία στη Σούπερ Λιγκ, με τον Ντιέγο Μαρτίνεθ στον πάγκο. Η ομάδα πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να κάνει υπέρβαση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην πρεμιέρα στη διοργάνωση, ήρθε η ήττα από τη Φράιμπουργκ (2-3), αφού αν και ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός, εμφάνισε κενά στην άμυνα. Εμφάνισε αυτοκτονικές τάσεις απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, τη 2η αγωνιστική, αφού αν και βρέθηκε να κερδίζει με 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και έτσι αρκέστηκε στον βαθμό. Αυτό είναι και το τελευταίο παιχνίδι που έχει δώσει, ολοκληρωμένο τουλάχιστον, αφού μεσολάβησε η διακοπή εθνικών ομάδων και το «μισό» παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή, στο Φάληρο, με το ματς να έχει οριστική διακοπή στο 50’ με το σκορ σε 1-1, αφού οι ερυθρόλευκοι είχαν ισοφαρίσει με γκολ του Μαντί Καμαρά, τρία λεπτά πριν τη διακοπή. Στη μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλη την αγγλική ομάδα, δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος ο Ντόι, αλλά και ο τραυματίας Φρέιρε, ενώ αμφίβολος είναι ο Έσε. 

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως μετά ήρθαν μερικές γκέλες στα ντέρμπι με Σίτι και Λίβερπουλ, ενώ την περασμένη αγωνιστική έχασε και στην έδρα της Άστον Βίλα (1-4). Με ρεκόρ 4-2-3, συνεχίζει στο πρωτάθλημα, έχοντας ως βασικό της γνώρισμα τα πολύ ανοιχτά παιχνίδια. Παίζει για… να σκοράρει και δεν δίνει μεγάλη σημασία στην άμυνα. Αυτό είδαμε και στις δύο αγωνιστικές του Europa League. Στον πρώτο, βρέθηκε να χάνει, στο Λονδίνο, από την Μπάτσκα Τόπολα, αλλά έκανε την ανατροπή άμεσα, νικώντας με 3-1. Την επόμενη αγωνιστική, επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ. Αυτή τη φορά πηγαίνει στο Φάληρο για να μονομαχήσει με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Αμφίβολοι Κρέσγουελ και Τζόνσον για το «Καραϊσκάκης». Πιθανό το ροτέισον από τον κόουτς Μόγες. 

Ο αγώνας για το Europa League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουέστ Χαμ είναι προγραμματισμένος για τις 19:45 της Πέμπτης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Live Streaming |Λινκς για το παιχνίδι… 
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming 

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+ 

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ