ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης Live streaming

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης Live streaming

Άλλη μια μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό, που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά και την ήττα στο Μόντε Κάρλο. Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγώνες στη Euroleague. Ο Ολυμπιακός ξεμούδιασε στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στο Λαύριο και θέλει να ρίξει στο καναβάτσο τους πρωταθλητές Ευρώπης. Στο 6-5 πλέον οι Πειραιώτες και στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα αγωνιστικά, το ντεμπούτο του Πετρούσεφ μεταφέρθηκε για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου, το οποίο ακολουθεί για τους «ερυθρόλευκους», αφού μόλις τη Δευτέρα έκανε την πρώτη του κανονική προπόνηση, ενώ δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος ο Γουίλιαμς-Γκος. «Φυσικά, πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα για εμάς, το γήπεδο γεμάτο. Η ομάδα έχει κίνητρο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, γιατί πιστεύουμε ότι και με το Μονακό γενικά καλά παίξαμε. Στην ουσία το παιχνίδι κρίθηκε σε μια δυο κατοχές. Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε και με τις καινούργιες μεταγραφές είμαι σίγουρος ότι το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αποψινή μάχη με τη «βασίλισσα».

Οσον αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης, την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ματέο γεύτηκε για πρώτη φορά το πικρό ποτήρι της ήττας. Οι Μαδριλένοι δεν τα κατάφεραν στην Πόλη, με τη Φενέρμπαχτσε να τους κλέβει την μπουκιά μέσα από το στόμα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-1 οι Μαδριλένοι, που εντυπωσιάζουν στην Euroleague. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο. «Περιμένω δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ήταν ο τελευταίος μας αντίπαλος στο παιχνίδι του τίτλου πέρσι. Πιθανότατα είναι η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης και αυτήν που παίζει την καλύτερη άμυνα», ανέφερε για το αποψινό παιχνίδι ο Τσους Ματέο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ