ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τον κόσμο του ο Θρύλος για τη νίκη τίτλου (18:00)

Με τον κόσμο του ο Θρύλος για τη νίκη τίτλου (18:00)

Μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται σήμερα (22/4) στις 18:00 (ΕΡΤ3) τον Παναθηναϊκό για τον τέταρτο τελικό της Volley League ανδρών στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για τον τέταρτο τελικό της Volley League.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας προηγούνται με 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών και θα διεκδικήσουν μια ακόμα, για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα της έδρας και να φτάσει στην κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος στην ιστορία, μαζί με τον κόσμο του και να πανηγυρίσει ακόμα ένα θρυλικό νταμπλ.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά με τα τελευταία να διατίθενται από τις 10 έως τις 3 στο Τμήμα Μελων και από τις 3 έως την έναρξη του αγώνα στο Ρέντη, ενώ φυσικά ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί το εισιτήριό του και διαδικτυακά μέχρι την έναρξη του ματςαπό την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€, 15€, 20€, 25€

*Στον τέταρτο τελικό, για λόγους ασφαλείας και λόγω της αυξημένης ζήτησης, δεν ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την Κάρτα Μέλους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ