ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων»

Οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων»

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας για την νέα σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου, Ζένια Τσίμα, μίλησαν στο osfp.gr

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ξεκινάμε την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει αρκετό καιρό πριν, για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Δεν χρειάζομαι κάποιες παραπάνω μέρες για ξεκούραση. Ήθελα και εγώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και φυσικά αυτό που περιμένουμε για τη νέα σεζόν, είναι αυτό που πρέπει να περιμένει. Ο Ολυμπιακός έχει κάθε χρονιά υψηλούς στόχους. Φυσικά να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνει όχι μόνο ένα, αλλά δύο και τρία βήματα παραπάνω στην Ευρώπη από ότι τις προηγούμενες χρονιές».

Στέλλα Χριστοδούλου:  «Εύχομαι αρχικά καλή αρχή στην ομάδα μου. Πάνω από όλα να έχουμε όλοι υγεία και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι. Ο βασικός κορμός έχει μείνει από πέρσι  ίδιος. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα γιατί έχει διατηρήσει τη χημεία της. Έχουν γίνουν δυο πολύ καλές προσθήκες, της Ζένιας Τσίμα και της Σάσκια Χίπε και είμαστε όλοι έτοιμοι με πολύ μεγάλη όρεξη για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι ίδιοι με πέρσι. Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Ζένια Τσίμα: «Ξεκινάει μια νέα χρονιά με πολύ όρεξη. Ελπίζω να έχουμε υγεία, να είμαστε δυνατές, να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε τους στόχους μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ