ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να επιστρέψουμε στην κορυφή"

Ο Φλάβιο Γκουλινέλι γύρισε στον Ολυμπιακό για να τον οδηγήσει στην κορυφή, για να πάρει όλους τους τίτλους με τους «ερυθρολεύκους». Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε το «παρών» στην κλήρωση που έγινε στην Αχαΐα.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση και την ανακοίνωση του προγράμματος, ανέφερε ότι «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ μετά από δύο πρωταθλήματα είναι το φαβορί. Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή. Έχουμε νέα και πολλά υποσχόμενη ομάδα και είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε».

Από τη δική του πλευρά ο Ντίμα Φιλίποφ, πασαδόρος και αρχηγός του Θρύλου, σχολίασε πως «Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, ήρθαν καλοί παίκτες στο πρωτάθλημα και πιστεύω γίνεται ένα βήμα για να πάει το ελληνικό βόλεϊ μπροστά. Τους στόχους του Ολυμπιακού τους ξέρουν όλοι, αυτό είναι το DNA του συλλόγου να συλλέγει τίτλους. Γι’ αυτό δουλεύουμε και πιστεύω και ελπίζω ότι εμείς θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος».

** Στη διαδικασία της κλήρωσης από πλευράς Ολυμπιακού παραβρέθηκαν ακόμα ο team manager Νίκος Μαντούβαλος, οι βοηθοί προπονητές Ράντοβαν Γκάσιτς, Αντώνης Βουρδέρης όπως και ο Μενέλαος Κοκκινάκης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Από νωρίς τα καρφώματα!

    Από νωρίς τα καρφώματα!

    Με ΠΑΟΚ την 4η αγωνιστική, με ΠΑΟ την 7η. Το πρόγραμμα του Θρύλου.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ