ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υποψήφιοι Κολάκοβιτς και Μπόσκαν

Υποψήφιοι Κολάκοβιτς και Μπόσκαν
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η αντίδραση των ανθρώπων του Θρύλου, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Φλάβιο Γκουλινέλι ήταν άμεση. Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε αναζήτηση του νέου τεχνικού της ομάδας, με το βάρος να έχει πέσει στην αγορά των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του redking.gr, δύο είναι οι προπονητές με τους οποίους είναι σε ανοικτή… γραμμή οι άνθρωποι του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Ο Ιγκόρ Κολάκοβιτς και ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο Ιγκόρ Κολάκοβιτς είναι ο πρώην προπονητής της εθνικής Ανδρών της Σερβίας. Ο 51χρονος τεχνικός, που έχει γεννηθεί στο Μαυροβούνιο, έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες από τους «πλάβι» και θεωρείται από τους καλύτερους προπονητές. Με σημαντικές διακρίσεις ως προπονητής συλλόγων, σε Μαυροβούνιο και Σλοβενία, ενώ με την εθνική Σερβίας πήρε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2007 και το ασημένιο στο World League του 2009.

Από την άλλη πλευρά, ο Σλόμπονταν Μπόσκαν ξέρει από Ολυμπιακός διότι φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, ως παίκτης, τη σεζόν 1999-00. Ο 41χρονος Σέρβος ήταν στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου, με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό League το 2014. Ως τεχνικός έχει δουλέψει ακόμα στην Μπουντβάνσκα (Μαυροβούνιο).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε συζητήσεις και με τους δύο τεχνικούς και μέσα σε προσεχή 24ωρα θα έχουν καταλήξει στον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Γι’ αυτό απολύθηκε ο Γκουλινέλι

    Γι’ αυτό απολύθηκε ο Γκουλινέλι

    Ο Ιταλός δεν ήταν συζητήσιμος, έλεγε «ή εσύ ή εγώ» και δεν ευθυγραμμίζονταν με τις αρχές της ομάδας και της διοίκησης.

  • Τέλος ο Γκουλινέλι!

    Τέλος ο Γκουλινέλι!

    Σε αναζήτηση προπονητή η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ