ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πιο εύκολα με τον κόσμο μας"

Την άποψη πως στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόσμου, εξέφρασαν ο Μενέλαος Κοκκινάκης και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

«Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες χωρίς απώλεια σετ. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν πρέπει να μας παρασύρει. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός αντίπαλος αλλά το καθήκον της ομάδας μας και του Ολυμπιακού είναι να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολα με την παρουσία του κόσμου που ελπίζουμε να γεμίσει το Ρέντη και να μας δώσει ώθηση για τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Κοκκινάκης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και αυτό θα βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα και η παρουσία του κόσμου θα ενισχύσει την προσπάθειά μας αυτή.  Είναι σημαντικό να μπούμε αποφασιστικά γιατί πρέπει να κερδίσουμε και να δείξουμε από την αρχή την δυναμικότητα μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ