"Νίκη και στη Ρουμανία"
Το πρώτο βήμα έγινε, όμως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρσι. Οι "ερυθρόλευκες" είχαν νικήσει στο "Μελίνα Μερκούρη", αλλά δεν τα είχαν καταφέρει στη ρεβάνς με την CSM στο Βουκουρέστι. Τώρα, όμως, το πάθημα έχει γίνει μάθημα από τα περσινά ματς στο Challenge Cup. Κάτι που τόνισε την επομένη της νίκης με 3-0 σετ και η Κατερίνα Γιώτα.
Με την κεντρική του Ολυμπιακού να υπογραμμίζει ότι "Χαιρόμαστε πάρα πολύ για τη χθεσινή νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το ματς και φάνηκε στο γήπεδο. Από κει και πέρα, αυτό έγινε χθες, θα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη αυτή ώστε να πάμε στη Ρουμανία και να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε την περσινή εμπειρία με την συγκεκριμένη ομάδα, όπου φάνηκε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα στο γήπεδό τους όσο στο δικό μας".
Συνέχισε, εξηγώντας πως "Νομίζω ότι φάνηκε και από τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος ότι έχουμε βρει ένα συγκεκριμένο ρυθμό ως ομάδα. Σίγουρα η απουσία της Σάσκια είναι μεγάλη για εμάς, αλλά έχουμε ικανές αθλήτριες που μπορούν να βοηθήσουν να αναπληρώσουμε το κενό αυτής της σημαντικής απώλειας".










