ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Επί βελγικού εδάφους ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των "8" του CEV Challenge Cup με αντίπαλο την Αστερίξ Μπέβερεν. Οι "ερυθρόλευκες" αντιμετωπίζουν την Τετάρτη στις 21:30 την βέλγικη ομάδα, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Ρέντη, την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Ο Θρύλος βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης και το βράδυ προπονήθηκε στο "Sport Hall De Meerminnen", όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς φέτος στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει δυο σπουδαίες προκρίσεις με το απόλυτο των νικών κόντρα στην κάτοχο του τίτλου, τη ρουμανική C.S.M. Βουκουρέστι (σ.σ.: 3-0 και τα δυο ματς) και την ισχυρή τουρκική Τσανάκαλε (σ.σ.: 3-2 και στα δυο ματς) και ελπίζει βάσιμα πώς μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το νικηφόρο ευρωπαϊκό σερί του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αστερίξ-Ολυμπιακός 2-3 (τελικό)

    Αστερίξ-Ολυμπιακός 2-3 (τελικό)

    Ένα καλό αποτέλεσμα που θα τις φέρει πιο κοντά στα ημιτελικά θέλουν οι κοπέλες του Θρύλου στο Μπέβερεν. Live στο redking.gr.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ