ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ήταν εντυπωσιακοί, τους ευχαριστούμε"

Τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε χθες στο Μπέβερεν και στήριξε τις προσπάθειές τους, θέλησαν να ευχαριστήσουν οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, Κατερίνα Γιώτα, Σάσκια Χίπε και Άνα Λαζάρεβιτς. «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα και πολύ μαχητική. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας με τη βοήθεια και των δικών μας οπαδών», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Γιώτα για να συμπληρώσει: «Σίγουρα το παιχνίδι στο Ρέντη θα είναι πιο δύσκολο, ελπίζω με μια καλή εμφάνιση να προχωρήσουμε και στην επόμενη φάση. Όπως έχουμε δείξει φέτος η ομάδα έχει πολύ καλά στοιχεία και θεωρώ ότι έχουμε πολύ μέλλον».

Σάσκια Χίπε: «Οι φίλαθλοί μας ήταν εντυπωσιακοί»
Στη δυσκολία του παιχνιδιού, αλλά και στο γεγονός πως ο κόσμος της ομάδας έκανε τις αθλήτριες να νιώθουν σαν να έπαιζαν εντός έδρας, στάθηκε η Σάσκια Χίπε. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολύ πίεση από τον αντίπαλό μας και δεν αποδώσαμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων. Ωστόσο στο κρίσιμο σημείο ανακάμψαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος και δεν τα παρατήσαμε». Για να συνεχίσει: «Ελπίζω ότι αποδώσουμε ακόμα καλύτερα στο επόμενο παιχνίδια και θα πανηγυρίσουμε μια ακόμα πρόκριση. Οι φίλαθλοι μας ήταν εντυπωσιακοί! Έκαναν πολύ θόρυβο, μας υποστήριξαν υποδειγματικά και ήταν σαν να παίζουμε στην έδρα μας! Τους ευχαριστούμε πολύ»

Άνα Λαζάρεβιτς: «Να περάσουμε μαζί με τον κόσμο»
Σίγουρη πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα και να προκριθεί, είναι η Άνα Λαζάρεβιτς. «Κάναμε το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για να περάσουμε στους 4. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη αυτή που πήραμε στο συγκεκριμένο γήπεδο απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα. Μετά το πρώτο σετ δεν παίξαμε καλά στα δυο που ακολούθησαν, αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε και δείξαμε το χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Μετά από αυτό το παιχνίδι, πιστεύουμε ακόμα περισσότερο στους εαυτούς μας και σίγουρα μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στο γήπεδό μας μπροστά στους οπαδούς μας για να προκριθούμε στον ημιτελικό. Επίσης ήταν πολύ ωραίο που είχαμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, άκουσα ότι κάποιοι οδήγησαν πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν να μας υποστηρίξουν. Ελπίζω ότι και στο «Μελίνα Μερκούρη» θα μας βοηθήσει ο κόσμος για να περάσουμε μαζί στον ημιτελικό».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ