ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και τώρα... Κράσνογιαρσκ

Και τώρα... Κράσνογιαρσκ

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο του σερί στο CEV Challenge Cup. Και με την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς πήρε το εισιτήριο για ημιτελικά, κάνοντας το 2 στα δύο με την Αστερίξ Μπέβερεν. Ο επόμενος αντίπαλος είναι η Ενισέι Κράσνογιαρσκ. Η ρωσική ομάδα που κάνει την πρώτη της παρουσία στην Ευρώπη και έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στη διοργάνωση.

Στη φάση των "32" θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Πανναξιακού, αλλά οι φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδας απέσυραν τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση. Έτσι οι Ρωσίδες πέρασαν στον επόμενο γύρο χωρίς ματς. Στους "16" και τα προημιτελικά αντιμετώπισαν την κροατική Μαρίνα Καστέλα και την τσέχικη TJ Οστράβα και προκρίθηκαν με 4 νίκες στους δύο αυτούς γύρους, ενώ έχουν χάσει μόνο ένα σετ, εκτός έδρας, από την Οστράβα!

Η Ενισέι απέκλεισε την Ντιναμό Κράσνονταρ για τα προημιτελικά του ρωσικού πρωταθλήματος και τώρα θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Μόσχας για τα ημιτελικά, στη Ρωσία. Να σημειώσουμε πώς το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 29 Μαρτίου και η ρεβάνς για τις 2 Απριλίου. Ίσως, όμως, να αλλάξουν αυτές οι ημερομηνίες...

Δεν δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς το Κράσνογιαρκ βρίσκεται, γεωγραφικά, εκτός Ευρώπης και για να το καταλάβουμε όλοι, είναι στη Σιβηρία πιο ανατολικά από το σημείο που βρίσκεται στο χάρτη του Σουργκούτ, όπου είχε αγωνιστεί η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, πριν από μερικούς μήνες. Να θυμίσουμε ότι οι ημερομηνίες που έχει η CEV στο καλεντάρι της είναι 28-29 Μαρτίου για τα πρώτα ματς και 1-2 Απριλίου για τους επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης, στο Challenge Cup.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ