ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ιστορική στιγμή για το σύλλογο"

Στη σημασία της πρόκρισης που πήρε χθες ο Ολυμπιακός στάθηκε η Σάσκια Χίπε, τονίζοντας πως ήταν ιστορική για το σύλλογο. Μάλιστα, η γερμανίδα διαγώνιος ευχαρίστησε τον κόσμο και τόνισε πως εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα παίξουν δίχως φόβο και άγχος στα δύο ματς με την Κρασνιογιάρσκ.

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά χθες. Παίξαμε πολύ καλά και βασικά πολύ καλύτερα από ότι είχαμε παίξει στο πρώτο παιχνίδι μέσα στο Βέλγιο. Τώρα είμαστε στον ημιτελικό και είναι μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο. Αντίπαλος μας είναι η Κρασνιογιάρσκ, μια ρώσικη ομάδα και όλοι ξέρουμε το υψηλό επίπεδο του βόλεϊ στη χώρα αυτή. Ωστόσο εμείς θα παίξουμε χωρίς φόβο και χωρίς άγχος στα δυο αυτά παιχνίδια. Εφόσον παίξουμε αυτό που μπορούμε όλα θα πάνε καλά.

Επίσης, είμαστε πολύ χαρούμενες από την υποστήριξη των φιλάθλων μας στο χθεσινό παιχνίδι. Για εμάς ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, αλλά για τα νέα κορίτσια της Αστερίξ ίσως ήταν κάτι καινούργιο και σοκαρίστηκαν λίγο. Εμάς πάντως μας βοήθησαν πολύ, τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε στις 29 Μαρτίου κόντρα στην Κρασνιογιάρσκ», ήταν τα λόγια της Χίπε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ