ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ένα μικρό διάλειμμα

Ένα μικρό διάλειμμα

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού είναι η κυρίαρχη και πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει 27 Πρωταθλήματα, 15 Κύπελλα και 14 Νταμπλ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Έχει ακόμα 2 Σούπερ Καπ και 2 Λιγκ Καπ. Κατέχει επίσης το μοναδικό ρεκόρ της κατάκτησης 8 συνεχόμενων Πρωταθλημάτων (1987–1994). Αλλά το 2015 ήταν μια "περίεργη" χρονιά.

Οι κακές μεταγραφές ξένων που δεν βοήθησαν αρκετά, μαζί με τα προβλήματα τραυματισμών, στοίχησαν στον Ολυμπιακό. Δεν κατάφερε να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και περιορίστηκε στην κατάκτηση ενός μόλις τίτλου, του Λιγκ Καπ. Στη συνέχεια έχασε τις δύο άλλες κούπες, πρώτα το Κύπελλο και μετά το πρωτάθλημα.

** Στις 31 Ιανουαρίου, οι "ερυθρόλευκοι" θα νικήσουν στον τελικό του Λιγκ Καπ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ και θα κατακτήσουν το πρώτο, χρονικά, έπαθλο για τη σεζόν. Ευελπιστώντας ότι αυτό το τρόπαιο θα ήταν η αρχή για τη συνέχεια. Αλλά δεν συνέβη αυτό...

** Στις 15 Μαρτίου, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας που έγινε στη Σύρο, ο Θρύλος θα ηττηθεί με 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ και θα χάσει την ευκαιρία να κάνει το "2 στα 2" σε ό,τι αφορά τους τίτλους της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου (2014-15).

** Στις 23 Απριλίου θα έρθει η ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον πρώτο τελικό των πλέι οφ με 3-1, στην Πυλαία.

** Στις 26 Απριλίου ο Θρύλος θα τα δώσει όλα για όλα για την ανατροπή και την ισοφάριση. Όμως, ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο ψύχραιμος στα καίρια σημεία του ματς, θα το γυρίσει αν και ήταν πίσω με 2-1 στα σετ και θα νικήσει με 3-2 μέσα στο Ρέντη, κάνοντας το 2-0 στις νίκες, στους τελικούς.

** Και στις 29 Απριλίου, σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός έδειξε πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω θα έρθει η 3η συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 σετ, μαζί με την απώλεια του πρωταθλήματος.

** Ριζική ανανέωση για το Θρύλο το καλοκαίρι με τον Ρομπέρτο Πιάτσα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων" και στις 21 Ιουλίου έγινε η επίσημη παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

** Δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν, όσον αφορά στο πρωτάθλημα. Αλλά όχι το ιδανικό φινάλε για το 2015.

** Στις 18 Νοεμβρίου ο Θρύλος νικά και στο Ρέντη την Εσθονική Παρνού, με 3-0 σετ, για τους "32" του CEV CUP.

** Πανηγυρική πρόκριση στους "8" του CEV Cup, στις 15 Δεκέμβρη, με δεύτερη νίκη κόντρα στη ρουμανική Κραϊόβα, αυτή τη φορά με 3-0 σετ!

** Κι αυτό διότι μετά το θρίαμβο στις 19 Δεκέμβρη μέσα στη Θεσσαλονίκη, επί του ΠΑΟΚ, με 3-1 σετ, η χρονιά θα κλείσει με ήττα.

** Στις 22 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός θα ηττηθεί με 1-3 από την Κηφισιά και θα χάσει την ευκαιρία για τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Περιμένει τον αντίπαλο

    Περιμένει τον αντίπαλο

    Έγινε το βράδυ της Πέμπτης η κλήρωση των ημιτελικών του League Cup. Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ηρακλής-Παμβοχαϊκός

  • Τριάδα αγώνων προετοιμασίας

    Τριάδα αγώνων προετοιμασίας

    Σε μια προσπάθεια να ξαναβρεί αγωνιστικό ρυθμό ο Ολυμπιακός, ο Ρομπέρτο Πιάτσα προγραμμάτισε 3 φιλικά

  • Όλα πήγαν λάθος!

    Όλα πήγαν λάθος!

    Ο Ολυμπιακός έκανε 24 λάθη παραπάνω από την Κηφισιά και το "πλήρωσε" με ήττα 3-1 στο Ρέντη

  • "Κάρφωμα" με ανατροπή!

    Ένας ψυχωμένος Ολυμπιακός κυριάρχησε στην Πυλαία και τιμώρησε τον... αυθάδη ΠΑΟΚ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ