Στις 19:00 ο τελικός στο βόλεϊ!

Στις 19:00 ο τελικός στο βόλεϊ!

Την ώρα που είχε αρχικά προγραμματιστεί (19:00), θα διεξαχθεί ο τελικός του βόλεϊ αντρών στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες είναι στο 2-2 και ο Θρύλος θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τίτλου μπροστά στον κόσμο του.

Υπήρχε επιθυμία να αλλάξει η ώρα του τελικού, καθώς ο Ολυμπιακός έχει να γιορτάσει και την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της Superleague, αλλά από τον ΠΑΟΚ... απειλούσαν ότι δεν θα «κατέβουν» για τον αγώνα. Κάτι που θα σήμαινε τιμωρία της ομάδας, αλλά τελικά πάρθηκε η απόφαση να μην αλλάξει η ώρα και να διεξαχθεί στις 19:00 το ματς.

Η αλήθεια είναι πως ό,τι ώρα και αν γίνει ο αγώνας, ο κόσμος του Θρύλου θα γεμίσει το Ρέντη, ήδη έχει υπάρξει sold out στα εισιτήρια, και θα «σπρώξει» την αγαπημένη του ομάδα στην κατάκτηση μίας ακόμη κούπας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ